Miért nincs egyes megdöglött állatoknak testnedvük, vérük? Mitől haltak meg?
Figyelt kérdés
Úgy értem láttam párat egy régi, koszos épületben bezárva ablaküvegek közé. Poloskák, legyek, szúnyogok, méhecskék voltak - mind meg voltak dögölve, de nem volt sem vér, sem semmiféle testnedv körülöttök. Megfulladtak? Csak ugye azt nem értem, hogyan és miként, mert szellőztetnek ott. Mibe haltak meg? Hol a testnedv?tegnap 16:55
1/2 anonim 

válasza:

Még egy egér, macska, madár is tud mumifikálódni ha olyanok a körülmények.
Alacsony páratartalom, meleg, jó szellőzés.
Hogy mitől haltak meg, az meg változik, viszonylag könnyen megpurcan egy ilyen kis jószág, rovarok élettartalma amúgy se hosszú szóval a végelgyengülés se kizárt.
2/2 anonim 

válasza:

Szerinted mennyi "testnedv" van ezekben az élőlényekben?Pár óra alatt kiszáradnak elpusztulásuk után-ami azért következhet be mert bármi áron a fény felé repülnének és előbb-utóbb kifáradnak/éhen/szomjan halnak az üvegek között.
Akkor lenne mellettük vér meg egyéb tócsa ha valami nagyon erőszakos halált halnának,ha agyonütsz egy legyet pl.újsággal az sem hagy foltot,csak ha nagyon "passzírozod".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!