Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem furcsa, hogy amikor...

Nem furcsa, hogy amikor bevezetnék az árrés stopot, akkor jelenik meg ez az állat betegség?

Figyelt kérdés
Így leölnek egy csomó állatot felesegesen, és felnyomhatják az árakat. Azt sem értem, az állatkeri állatok hogyan betegedhetnek meg, amikor ők nem nagyon érintkeznek más állatokkal!? És azt mondták, a 70-es években volt utoljára ez a betegség Magyarországon, most honnan jött elő hirtelen?

ma 10:54
 1/5 anonim ***** válasza:
63%
Igen, direkt leölnek egy rakás állatot, amit eddig neveltek, hogy drágábban tudják eladni a maradékot. Tök logikus..
ma 11:01
 2/5 anonim ***** válasza:
70%
Te ugyanaz vagy aki szerint azert tiltjak ki a cigit mindenhonnan hogy emelni lehessen az arat?
ma 11:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy tudod-e, de most vontak el újabb 4 milliárdot a NÉBIH-től (aki az ilyesfajta járványok megelőzéséért IS felel), pedig évek óta alig vannak megfizetve a hatósági állatorvosok. Nem meglepő, hogy alig van már olyan orvos, aki a nevetségesen alacsony bérezés és az ostoba fideszes főispán főnökök ellenére a hatóságnál marad.

Ez lett a következménye. De legalább Orbán odamehetett fontoskodó pofával a telepre, és megcsodálhatta élete egyik fő művét.

ma 11:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Na meg a Hadhazi is foglalkozhatna a munkajaval.
ma 11:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem marhahús nem volt az árrés stop élelmiszerek listájan.
ma 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!