Mi kaparhat fent?
Figyelt kérdés
Eddig azt gondoltam, hogy a padláson lehet valami.. tettünk ki élvefogót, granulátumot, ragacsot.. most 1 hét után első este nem volt semmi hang..reggel a szomszéd kerítésétől hallottuk, ahogy ordibálnak a gyöngytyúkok és felfigyeltem, hogy ekkor jön meg az állat és kapar, mászkál.. már olyan, mintha az állmennyezet felett lenne.. kivágtunk a kartonból egy darabot, tettünk rá ragacsot és vissza raktuk, de egyenlőre semmi.. de már nagyon idegesítő..a padláson, mintha láttam volna fekete tiktak szerű ürüléket.. már nem tudom, hogy mit tudnék csinálni..jan. 24. 07:05
11/11 A kérdező kommentje:
Voltam fent ma a padláson, rendet raktunk, szétszedtük az egészet, hol lehet lyuk..Találtunk egy lyukat végül tele nyomtuk purhabbal és tettünk bele üveg darabokat ha esetleg megint be akarna kaparni.. mást nem tudtam hirtelen, de ugyanúgy ugrál, kapar most is... Már nem tudom mit csináljak
jan. 25. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!