Mi kaparhat fent?
Figyelt kérdés
Eddig azt gondoltam, hogy a padláson lehet valami.. tettünk ki élvefogót, granulátumot, ragacsot.. most 1 hét után első este nem volt semmi hang..reggel a szomszéd kerítésétől hallottuk, ahogy ordibálnak a gyöngytyúkok és felfigyeltem, hogy ekkor jön meg az állat és kapar, mászkál.. már olyan, mintha az állmennyezet felett lenne.. kivágtunk a kartonból egy darabot, tettünk rá ragacsot és vissza raktuk, de egyenlőre semmi.. de már nagyon idegesítő..a padláson, mintha láttam volna fekete tiktak szerű ürüléket.. már nem tudom, hogy mit tudnék csinálni..jan. 24. 07:05
2/11 anonim válasza:
Nyest. Szórják szét emberi hajat (fodrásztól tudsz kérni levágott hajat), illetve vigyél fel egy rádiót, ami folyamatosan szól.
6/11 A kérdező kommentje:
Próbáltam a rádiót, 3 napig szólt, nem nagyon érdekelte.. már nem tudom mit csináljak.. mit tegyek a csapdába? Mi a legjobb amire rá mennek?
jan. 24. 11:36
7/11 A kérdező kommentje:
És bemennek az állmennyezet(gipszkartonból van) felé is? Mert esküszöm néha olyan, mintha már a papírt kaparná le róla..
jan. 24. 11:37
8/11 anonim válasza:
Ha nem érdekelte a rádió, akkor patkány lesz.
9/11 A kérdező kommentje:
És azzal mit tudok csinálni? Hogy lehet elkapni, kinyírni? Granulátum, élvefogó, ragacs, párkány csapda is már van a padláson.. de olyan, mintha már a gipszkartont kaparná.. padláson nem láttam semmi lyukat.
jan. 24. 14:09
10/11 anonim válasza:
Nem kell hozzá sok, csak egy autó ha a kocsiban el kezd foglalkozni az autó villamossággal akkor nyest.
Vándor patkány is lehet vele meg az van hogy ha meg eszi a mérget és be döglik valahová isteni finom illatok lesznek a lakásban. Ezért méret nem javaslom de csak az a biztos.
Itt a hétvége, ha van időtok töltsetek el fent a padláson sok időt takarítás stb. Ezek az állatok kerseki a nyugodt viszonylag meleg helyeket. Ha ott tesztek vesztek azt már nem nagyon fogják csipázni.
Külföldön usa és Anglia vadász görény, menyét és képzett kis testű kutyákkal irtják ezeket csak ez a tartós megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!