Nyest ellen mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
A padláson zörögnek megállás nélkül este 7tol reggelig.. most vettem nyest riasztó sprayt az egész padlást végig fújtam.. kaparnak mászkálnak megállás nélkül.. már nem tudom mit csináljak... Valaki tud segíteni esetleg? Mi használt??tegnap 20:59
1/4 anonim válasza:
Ugyanazt kell tenni mint a vadmacskákkal borzokkal és rókákkal patkányokkal. Élvefogóval megfogod és kiviszed egy messzebbi erdőbe ahol szabadjára engeded
3/4 anonim válasza:
Nálunk is vannak a padláson, bár nem ennyire durván tolják. Azt olvastam, hogy nem bírják, ha napokig megy a radio. Azt fogom kipróbálni.
4/4 anonim válasza:
Én semmivel nem tudtam őket elriasztani a padlásról pedig mindent is kipróbáltam. Aztán végső elkeseredésemben az jutott eszembe, hogy felviszek a padlásra egy rádiót,és bekapcsolom nekik. 3 napig szólt a rádió. És a nyestek eltűntek örökre!!! Ennek jó tíz éve,azóta sincs nyest. Saját ötletem volt, nem hallottam senkitől előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!