Az ultrahangos riasztókészüléken kívül, tudtok-e ajánlani más biztonságos, és biztosan évekig hibátlanul működő, már nálatok bevált riasztót, rágcsálók ellen?
Az ultrahangos riasztóról azt hallottam, hogy egy éven belül elromlik.
Volt kutyánk és cicánk is. A patkányt a kutya tudta jelezni, de elkapni nem tudta.
A cica megfogta az egeret, de a patkányt nem emlékszem, hogy meg fogta volna.
Szóval ez a két élőlényt, anyagi okok miatt kizárhatjuk.
A szomszédból így is átjárnak a cicusok egerészni, a patkánnyal van a gond.
Köszi a válaszokat!
Nem elromlik, hanem eleve nem ér semmit, csak ugye valamivel magyarázni kell, hogy miért nem riasztja el a kártevőket. :)
Az egyetlen megoldás a csapdák vagy ha megoldható, akkor mérgek kirakása, de ha háziállatok is vannak, akkor a mérget inkább hagyjátok és a csapdákat is nem elérhető helyre rakjátok!
Köszi szépen a válaszod! (Y)
Ja, vagy nem ér semmit!
Hát ez az!
Csak reklámozzák 19-20 ezer forintért.
Ezért nem akartam venni, mert nem sok jót hallottam róla.
Sőt, nagyon drágállottam.
Az a baj, hogy olyan két mocsok patkánnyal van dolgom (valószínű már kitanultak), hogy kikerülik a csapdát a zárt helységben, és a patkányfogót is. Nem számít nekik bármilyen finom dolgot teszek rá.
De most jutott az eszembe, hogy amikor nyesttel volt dolgom, az elfogásukról készült videókat nézegettem.
Az egyik videóban megemlítették, hogy a csapdát álcázni kell, falevelekkel és apróbb dolgokkal, hogy ne legyen feltűnő a számukra.
lehet, hogy ezt fogom tenni a patkányfogóval is. Most úgy is hidegek vannak, és a nyers hús nem romlik meg könnyen, azt fogok rátenni a csapdára.
Köszönöm még egyszer!
A nyest csapdák is jó drágák, (20 ezer Ft) de azok élve fogó csapdák.
Egyik ismerősöm vett egyet, és macskákat sikerül vele fognia. Na ennyit a nyestcsapdáról.
Bár lehetséges, hogy vannak kivételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!