Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire biztonságos/bevált a masculan óvszer? És hol van az óvszereken hogy mekkora méretűre való?
A masculan óvszert én elég biztonságosnak tartom:)
Hááát nem tudom,hogy hol van az óvszereken h mekkora méretűek...(vagy nincs is méretre??)vagy nem tudom:(
Mert én még soha nem vettem óvszert ez a barátom dolga:D
Durexet is gyakran használunk...és még egyszer sem szakadt ki:D
Szóval a Durex a legjobb sztem!!!;)
Próbáld ki!!!!(Én az epreset szeretem);)
a masculan szerintem jó fajta óvszer :) csak a barátom szerint kicsit szűkebb, úgyhogy ha a lovagod nagy szerszámmal rendelkezik én a durexet ajánlom nektek :)
jó szórakozást :D
Nekem masculan jó volt. Hosszan síkos marad, jól síkosítható, nem szakadt, kellemes az illata.
Durexből csomót próbáltunk, 2 nap eltéréssel 2 fajta (love, classic) szakadt ki... Mire felhúzza, semmi síkosító nem marad rajta és hiába is kencézzük, semmit nem ér. Egyszerűen nem tapad rá rendesen a síkosító (se nyál). Ja és a büdös gumi szagát sem bírom.
A méret a doboz hátulján van. Sajnos a mostani páromra nem jó a masculan, ami csak 52-es, így kénytelenek vagyunk a szakadós durexet használni, ami 56-os, ha jól emlékszem. A lifestyles meg 54-es. Lifestylest is próbáltunk, de uolyan gagyi, mint a durex, csak majd feleannyiba kerül. Hamar kiszárad és büdös gumi szagú, de hát sajna mi nem használhatjuk a masculant, mert kicsi rá :S Amúgy ha jó méretben, akkor a masculant javaslom leginkább, de persze ki melyiket szereti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!