Miért nem reklámozzák a minőségi állateledeleket?
Ugye ott a Whiskas, Félix, és egyéb agyonsztárolt csoda, ami nyomokban tartalmaz húst is.
Az egyszeri öreg néni meg szinte nem is tudja, hogy van másfajta is, és mennyi jó van ráírva, így megveszi azt.
Regisztrálva vagyok Zooplus-on és Fressnapf-on is, tőlük is kapom a hírleveleket, de valahogy mindig a Whiskas az akciós. Múltkor belenéztem, és basszus, laikus szemmel még jól is hangzik.
Válogatott, minőségi gabona (tökmindegy milyen minőségű, csak átmegy a macskán), 80% hús (de csak a piros szemekben amiből van pár szem, a többi javarészt gabona), hozzáadott C-vitamin az immunrendszer védelméért (a macska képes létrehozni magának a C-vitamint, nincs szüksége extrára. A legtöbb állat képes rá, mi meg még egy-két faj vagyunk csak ilyen nyomik, hogy kell :D)
A minőségi tápokról nem nagyon láttam még reklámot. Mi ennek az oka?
Mert a kutya nem veszi őket horror áron, aztán lehet, semmivel se jobb, mint az olcsó.
Azért, mert valami rá van írva, még nem jelenti azt, hogy az is van benne.
Sznobékat lehet a legjobban bepalizni a szarokkal.
Mondjuk meg is érdemlik, annyit játsszák azt a beképzelt fejüket.
Megy a pökhendi duma részükről az olcsóbb cuccok iránt, aztán döngeti a mellét, milyen qrva okos, mert ő aztán tudja, meg van rá pénze.
AHHHHHaaa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!