Miért nem reklámozzák a minőségi állateledeleket?
Ugye ott a Whiskas, Félix, és egyéb agyonsztárolt csoda, ami nyomokban tartalmaz húst is.
Az egyszeri öreg néni meg szinte nem is tudja, hogy van másfajta is, és mennyi jó van ráírva, így megveszi azt.
Regisztrálva vagyok Zooplus-on és Fressnapf-on is, tőlük is kapom a hírleveleket, de valahogy mindig a Whiskas az akciós. Múltkor belenéztem, és basszus, laikus szemmel még jól is hangzik.
Válogatott, minőségi gabona (tökmindegy milyen minőségű, csak átmegy a macskán), 80% hús (de csak a piros szemekben amiből van pár szem, a többi javarészt gabona), hozzáadott C-vitamin az immunrendszer védelméért (a macska képes létrehozni magának a C-vitamint, nincs szüksége extrára. A legtöbb állat képes rá, mi meg még egy-két faj vagyunk csak ilyen nyomik, hogy kell :D)
A minőségi tápokról nem nagyon láttam még reklámot. Mi ennek az oka?
Azokat nem kell reklámozni, hogy vegyék/vigyék.
Az olcsóbb tápoknak kisebb az anyagköltsége, jut marketingre is bőven pénz.
A reklám a gyártó érdeke, nem a fogyasztóé.
Mondjuk mert azok nincsennek is sose "leakciózva". Mit reklámozzanak, azt hogy léteznek ezek is?
Ha azok is csinálnának ilyen kamu akciókat, pl hogy felviszik az árat 16.000-re, majd "leakciózzák" a rendes árra 12.000-re akkor biztos benne lennének ezek is a hírlevelekben, és többen kipróbálnák.
Hangzatos, vonzó dolog az akció. Úgy érzi a vevő hogy jobban jár, késztetést érez venni tartalékokat is, tehát akkor is vásárol ha nincs rá szüksége, mert "most éri meg".
Anyám is bekattan ha akciós a whisakas. Tehát személyes tapasztalatból írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!