Zooplusról vásárolt át nem vett termék árát kötelesek visszaadni ugye? S mennyi napjuk van rá?
Sajnos a futárcég akikkel dolgoznak nem alkalmas a feladatára. Így vissza fogják küldeni a csomagot.
Kötelesek visszaadni a pénzt ugye? S mennyi napjuk van rá?

Azért az egész dpd-t lehúzni, mert variálsz, szerintem túlzás.
A környéken, ahol én lakom a dpd a legjobb. Igaz ez elsősorban a két futár miatt van így, mivel annyira rugalmasak. De ha nem lennének azok is érthető volna. Szerintem az utólagos variálás eleve kockázatos, mivel ez több ember munkájától függ, hogy rendben legyen végül.
Szerintem vissza fogod kapni a pénzed. Valószínűleg nem is szankcionálják semmivel, hogy többlet munkát és költséget okoztál nekik. Az viszont valószínűsíthető, hogy az ilyen esetek miatt van az, hogy néhol nincs utánvét és van olyan cég, aki üzletszabályzatban le is írja, hogy a szállításból adódó költség jár nekik. Szerintem ezzel semmi baj nincs. Egyre többen rendelnek, ebből adódóan egyre több az át nem vett csomag. Éves szinten ez nagyon sok plusz lehet. Miért neki kéne vállalni a vevő hibájából adódó költségeket?

Szállító partnerünk: DPD és Sameday futárszolgálat, Sameday Easybox és Magyar Posta
A kiszállító partner nem választható. A rendszerünk dönti el, hogy az Ön csomagját melyik kiszállító cég fogja szállítani kivéve Magyar Posta esetén, ahol minden csomag díja egységesen 4990 Ft.
Szállítási információk:
DPD futárszolgálat:
A DPD e-mailben értesíti a címzettet a csomagszállítás megrendelését követően. Az első értesítő tartalmazza a csomag minden fontosabb adatát, az ügyfélszolgálat elérhetőségét és a DPD nyomkövetési weboldal közvetlen linkjét, ahol egyszeri alkalommal lehetősége van kiszállítási cím- vagy a kiszállítási dátum módosítására. Illetve lehetősége van csomagpontra kérni csomagját vagy megadni egy biztonságos helyet a
11 Örülj neki hogy nálad nincs/nem volt gond. Tele vannak negatív értékeléssel meg lehet nézni nem titok.
Ez egy egy nemrégi cikk róluk.
Érdekes mód még egyik céggel se volt gondom(foxpost, gls, posta, packeta, express one stb)
Viszont náluk kiadta az automatát így azt választottam. Nem adta ki hogy nem választható automata.
Egyébként én mindig át szoktam venni a csomagjaimat s szerencsére hogy többször kerestem őket és a zooplust is ők is felvették a kapcsolatot velük tegnap megérkezett s át is vettem.
Tanulságot levontam többet őket soha.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!