Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Inkább tartanátok egy SPÁNIELT...

Inkább tartanátok egy SPÁNIELT vagy egy DISZNÓT?

Figyelt kérdés
okt. 6. 22:32
 1/5 anonim ***** válasza:
77%

Nálunk gyerekkoromban spánielek voltak, velük nőttem vel. Kbaszott önfejű dögök, de közben meg nagyon jó családi kutyák is. Okos, de nagyon makacs, elképesztően. Én nem igazán tudom javasolni... nagyon aranyos, de mindenkinek jobb egy könnyebben tanítható/kezelhető fajta.

Disznót biztosan nem tartanék. Nekem az... kaja. Nem cuki simizgetni való háziállat. Nagyon nem. A sertéstelepen.hízlalják fel, aztán kerüljön a spar polcaira.

okt. 6. 22:39
 2/5 anonim válasza:
47%
Disznót mert azt legális megenni
okt. 6. 22:41
 3/5 anonim ***** válasza:
25%
Nem mindegy milyen célra. A kutyát nem esszük meg, ha azt akarod,akkor inkább disznót.
okt. 6. 23:10
 4/5 anonim ***** válasza:
94%
Én már semmit. Különben az ember nem akar szembesülni a ténnyel, hogy a malac bizony okos es ragaszkodó tud lenni, tanulékony, szeretetreméltó. Van aki háziállatként tartja, vannak videók you tubeon itt ott, tik tokon, csak persze ezt az ember nem szívesen nézi, mert meg akarja enni!
okt. 6. 23:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Spánielem volt már. De tetszenek a minnesotai meg a kune kune törpemalacok. Most inkább azom lenne ha kertes házban laknék.
okt. 7. 04:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!