én nem hiszem el, hogy vannak olyanok, akik otthon ülnek a gép előtt és ilyen kérdéseken agyalnak.
egyébként gondolom vele született ösztön, ahogy te sem szarod le magad a budiban. (jó esetben.)
2010. nov. 2. 17:08
2/9 anonim válasza:
odafigyel
2010. nov. 2. 17:09
3/9 anonim válasza:
ügyesek
2010. nov. 2. 17:10
4/9 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle :)
2010. nov. 2. 17:15
5/9 anonim válasza:
Mert okosak!
2010. nov. 2. 17:15
6/9 anonim válasza:
A pók a hálóját a potrohán lévő szemölcséből szövi,ami egy folyékony anyag,de a levegőn megszilárdul,szóval nem egy gombolyagot gömbölyít le a nyolc lábával.A hálójában-ha jól tudomegy-egy szál ragadós és nem ragadós szál van,így ha elkap egy rovart,a nem ragadós szálon sétálva közelíti azt meg.egyébként kísérleteztek,milyn amikor a pók különféle drogok hatása alatt szövi a hálóját.LSD alatt eléggé absztrakt Vasarelly szerű kubista összevisszaság jött ki.
2010. nov. 2. 17:16
7/9 anonim válasza:
Én valamelyik ismeretterjesztő csatornán láttam, hogy amikor fonja, akkor egyforma távokon "lerak" a hálóra valami ragacsos kis dolgot. Nem emlékszem minek neveztés, felnagyítva olyasmi, mint egy átlátszó kis üveggolyó. Aztán mikor ő közlekedig a saját hálóján, akkor nem lép ezekre a pontokra, csak közé. Viszont ha eleség repül arra, az ezeket nem tudja kikerülni. Ahhoz viszont gyenge, hogy pl. minket embereket is fogjúl ejtsen.
A nem minden hálószál ragacsos azért nem lehet, mert ha nem ragacsos hálószálat fog ki az arra repülő eleség, akkor az simán megmenekül, a pók meg pórul jár, és korgó gyomorral tér nyugovóra.
2010. nov. 2. 17:29
8/9 A kérdező kommentje:
Én azt nem értem, hogy nagyobb rovarok is belegabalyodnak, amik a póknál sokkal nagyobbak. Amikor vergődik néha a pók is melléléphet nem? Akkor nem ragad ő is bele?
2010. nov. 2. 17:48
9/9 tofu válasza:
Hát, azért az a háló rendesen ki van feszitve, úh bármennyire is vergődik 1 rovar, nem tudja össze-vissza csavargatni a hálót, a sima himbálózások, amit csinál, nem elegek arra, h a pók felboruljon és belegabalyodjon, mert ügyes állat az, és azért mégis csak 8 lába van
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!