Egy falkányi róka (5) és egy falkányi házimacska (6) küzdelméből melyik fél kerülne ki győztesen?
#40-nek:
A nyakára ugorva foggal elkapja a légcsövét, és megfojtja.
Nyisd meg a #18-as válaszomnál lévő linket. A róka pontosan tudja hogy komoly veszélyben van, iszonyúan óvatos, megalázkodó. Retteg, de az éhsége nagyobb mint a félelme, a macskának meg amúgy is van kajája.
A fenti kérdést már a róka viselkedése is megválaszolja.
A felvételek megnézése után még tényleg akad olyan, akinek kérdés az
hogy egy macska, vagy egy róka az erősebb?
A macska mindig higgadt, a róka mindig fél.
41
Sajnos a macska n tud ilyet. A macska harapása nem elég wrős egy róka megöléséhez
#44-nek:
Sejtem hogy miért hitetlenkedsz. Szerintem sokkal nagyobbnak gondolod a rókát mint a macskát.
Itt láthatod a méreteiket, egymáshoz képest: https://www.youtube.com/shorts/skkVVWgFzOw
45
Tudom mekkora a róka,de szeeintem te csak olvastad a "Warrior Cats" könyveket azért ruházod fel a macskákat szupererővel. Sajnos igaziból egy macska nem tud megfojtani semmit ami nagyobb egy nyúlnál
#46-nak:
Fogalmam sincs hogy mi az a "Warrior Cats", nem olvastam.
Rágugliztam. Ifjúsági regény? 🤣
Szerinted 47 évesen olvasok ilyesmit?
47
Ha még mindíg azt hiszed, hogy egy macska meg tud ölni egy rókát akkor igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!