Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Egy falkányi róka (5) és egy...

Egy falkányi róka (5) és egy falkányi házimacska (6) küzdelméből melyik fél kerülne ki győztesen?

Figyelt kérdés

aug. 25. 06:39
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:
én szoktam ilyeneket nézni, egyik kedvencem mikor egy nyulat tépnek szét már nem emlékszem mik csapatban és cafatokban viszik el a húsát meg a szőrét meg a belső szerveit miközben az próbál elmenni
aug. 25. 12:37
 22/48 A kérdező kommentje:
aug. 25. 12:37
 23/48 anonim ***** válasza:
34%
Beteg vagy ember...
aug. 25. 12:52
 24/48 anonim ***** válasza:
Ha halálra megy akkor a róka. A macska nem nagyon tud megölni egy akkora állatot viszont ha az elmenekülés is egy opció akkor a macskák simán el tudnák kergetni őket
aug. 25. 15:02
 25/48 DK-s ***** válasza:

#24-nek:

Halálra is a macska lenne jobb. Nézz meg egy nagyobb állattal verekedő macskát. Karommal szemre, foggal pedig nyakra megy pontosan úgy, ahogy a nagymacskák is. És tűhegyes fogai és karmai vannak. Cafatokra tépné.

aug. 25. 15:33
 26/48 A kérdező kommentje:
De a macskák falkában vannak és egy fő fölényt élveznek, életre halálra megy a harc
aug. 25. 15:33
 27/48 anonim ***** válasza:

25

El kell, hogy szomorítsalak, hogy ez nem igaz

aug. 25. 15:50
 28/48 anonim ***** válasza:
Amúgy nem unod még az ilyen állat vs olyan állat meccs kérdéseket? Mert legtöbb totál értelmetlen és eleve nem találkoznak, másrészről buta kérdések...
aug. 25. 15:56
 29/48 DK-s ***** válasza:
100%

#27-nek:

Én eleve "macskás" vagyok, amúgy pedig szeretek olyan videókat nézni, amelyekben macskák csinálnak megdöbbentő dolgokat. Én tudom például, hogy egy sima házimacska egy kifejlett golden-retriever-t pár lépésről a nyakát elkapva, a saját testsúlyát is bevetve, a tengelye körül a levegőben megforgatva FÖLDHÖZ VÁG!

Szerinted egy rókával nem bírna? Én videók tucatjaiból tudom, hogy a ravaszdinak szó szerint esélye sem lenne. Azért úszná meg mert elmenekülne, mint a felvételeken is.

A macska nagyon brutális.

aug. 25. 16:10
 30/48 A kérdező kommentje:

28

"Mert legtöbb totál értelmetlen és eleve nem találkoznak"

de, ha összeereszted őket egy arénában

aug. 25. 22:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!