Egy falkányi róka (5) és egy falkányi házimacska (6) küzdelméből melyik fél kerülne ki győztesen?
https://www.youtube.com/watch?v=pEAeXywL0sQ
mongúzok voltak
#24-nek:
Halálra is a macska lenne jobb. Nézz meg egy nagyobb állattal verekedő macskát. Karommal szemre, foggal pedig nyakra megy pontosan úgy, ahogy a nagymacskák is. És tűhegyes fogai és karmai vannak. Cafatokra tépné.
25
El kell, hogy szomorítsalak, hogy ez nem igaz
#27-nek:
Én eleve "macskás" vagyok, amúgy pedig szeretek olyan videókat nézni, amelyekben macskák csinálnak megdöbbentő dolgokat. Én tudom például, hogy egy sima házimacska egy kifejlett golden-retriever-t pár lépésről a nyakát elkapva, a saját testsúlyát is bevetve, a tengelye körül a levegőben megforgatva FÖLDHÖZ VÁG!
Szerinted egy rókával nem bírna? Én videók tucatjaiból tudom, hogy a ravaszdinak szó szerint esélye sem lenne. Azért úszná meg mert elmenekülne, mint a felvételeken is.
A macska nagyon brutális.
28
"Mert legtöbb totál értelmetlen és eleve nem találkoznak"
de, ha összeereszted őket egy arénában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!