Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Kollégistának való állat?

Kollégistának való állat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kollégiumunk megengedi házikedvenc tartását. Imádom a szőrös, nyálkás, tüskés állatokat, főleg terkós állat tartásán gondolkodom. Viszont én hétvégente hazajövök a kollégiumból, illetve vizsgaidőszakban is pár napot vagyok csak fent. Olyan állatot szeretnék, aki vagy bírja a több napos egyedüllétet, vagy pedig könnyen mobilizálható. Na ez az én álmomról, a békákról nem mondható el, szerintem. De mégis szeretnék valamit, amiről tudok gondoskodni. A büdzsé megvan hozzá, de teljesen tanácstalan vagyok. Mi lehetne kompatibilis az életmódommal?

aug. 21. 15:22
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
33%
Plüss csiga, vagy sün
aug. 24. 23:00
 22/24 anonim ***** válasza:
Csiga lehet élő is. Nem zavar az senkit, nem hangos, sok dolog nincs is vele.
aug. 25. 07:03
 23/24 anonim ***** válasza:
47%
Nincs ott elég állat amúgy is?
aug. 25. 15:40
 24/24 anonim ***** válasza:
62%
Nem, ez nem az az életszakasz, amikor jó ötlet állatot tartani. Még albérletben sem, nemhogy q kollégiumban, ahol szerintem nem is szabad. De sok albérletben sem engedik az állattartást. De jobb is, mert az időd nagy részét órákon töltöd, meg bulikban+ gondolom haza is jársz majd a szüleidhez néha. Nem sok idő lenne az állattal foglalkozni, akkor meg minek? Ráadásul nem olcsó etetni sem, diákmunkával meg annyi pénzt keresel max, hogy el tudj menni néha bulizni vagy kirándulni. Majd ha végzel a sulival, utána lehet majd erről gondolkozni.
aug. 26. 08:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!