Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mikor nem szexelnek a csigák?

Tusi8862 kérdése:

Mikor nem szexelnek a csigák?

Figyelt kérdés
Az éticsigák párzása május–augusztus hónapokban megy végbe. Ez rendben is van. Befogadtam 3 éticsigát. 1et télen a hóban találtam, egy a tűző napon csúszott, a 3. szintén a tűző napon volt de már feladta, mikor egy helyben csúszkált ki tudja mióta, majd bezárta az ajtaját a tűző napon. Hazahoztam Őket egy terráriumba, szúnyoghálós tetővel. Az 1.és 3.csiga rögtön szimpatizált egymással és nem telt bele sok idő, máris pározni akartak. Így külön tettem Őket de nem viselik jól. Azt, amelyik kisebb helyre került bedepizett. Amikor az egyiket tettem oda hetekig elő sem jott. Ha kicseréltem Őket aki külön került lógatja a szemét és bánatos. Egybe tettem Őket de máris jött a szex, így újra külön tettem Őket. Alig várjuk, hogy vége legyen az augusztusnak, hogy újra együtt lehessenek, de félek újra jön a szex és kicsi csigákat már nem szeretnék. Mennyire biztos, ha szexelnek is nem lesznek kicsik, illetve akkor leállnak a szexxel? Krém az írjon csak aki ért hozzá,és hasznos tanácsot tud adni.

#Éticsigák
aug. 19. 15:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem erre az lesz a megoldás, hogy takarításkor kiszeded a tojásokat, mielőtt kikelnek a kicsi csigák. Nézz utána a neten, hogy hogy néznek ki és esetleg hova szeretik elrejteni. Vagy minden csigusz kap külön helyet.

Sajnos a csigák nemi életében nem vagyok jártas, de józan paraszti ésszel ez tűnik logikusnak.

Ha bent, állandó hőmérsékleten tartod őket, akkor mindegy milyen idő van kint, és hogy az alkalmas lenne-e az utódoknak, ők a benti idő szerint fognak viselkedni, tehát egész évben megpróbálnak szaporodni, mert nekik mindig nyár van a terráriumban.

aug. 19. 16:17
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
Miert keseríted őket, ha szomorúak egyedül? Ne felejtsd el, az ember mindent visszakap, es eljön az idő amikor valaki így fogja neked is beosztani az életed, italod, ételed!
aug. 19. 16:56
 3/9 anonim ***** válasza:
26%
Te egyébként kontrollmániás vagy, kis birtoklási vággyal fűszerezve? Miért nem hagyod azokat a szerencsétlen állatokat a természetes közegükben? Tudják mit csinálnak, régebbóta itt vannak, mint te.
aug. 19. 17:17
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az első válaszolónak a tanácsokat! 1 ember értette meg a kérdésemet. Elég szomorú arány. Ha valaki tud még jó ötletet az írjon.
aug. 19. 17:25
 5/9 anonim ***** válasza:
73%

Igen, kontrollmániás, unalmában mert őt nem dugja senki, a szexet sajnálja mindenkitől, de egyedul csak a csigákat tudja kontrollálni, az osztálytársait nem!

Persze önmaga előtt jóindulatúként pózol és ezt el is hiszi!

Túl sok szabadideje van, hogy tudatosan keserítsen szerencsétlen védtelen élőlényeket!

aug. 19. 18:10
 6/9 anonim ***** válasza:
27%

Nektek most mi a fasz bajotok van, de komolyan?

Nem állatkínzó, azért tette Őket külön, mint le írta, mert nem akar kis csigákat, azért is írta ki a kérdést, mert nem akarja Őket keseríteni ezzel és Ő más alternatívát nem tud arra, hogy hogy lenne Nekik jó.

Nem mellesleg Én inkább azt javasolnám Neked kérdező, hogy ha ennyire szereted a csigákat és ennyire gondozod és próbálod gondozni Őket, akkor érdemes olyan után nézned, amely kevesebb utódot nemz, az Éti csigák azok elég durván tudnak szaporodni, viszont az egzotikusabb fajta csigáknál is az-az eljárás, amit az #1 írt.

1. Kiszeded a tojásokat és úgy szabadulsz meg Tőlük főleg egzotikusabb fajtáktól, hogy NEM! a természetbe engeded ki Őket és NEM! húzod le a wc-n / mosdóba.

2. Elajándékozod Őket vagy eladod (!), ez a leggyakoribb szokás a csigások közt, keress csiga gondozó csoportokat és olyanokat, akik szeretnének csigát, viszont Éti csigára nem sok esélyt látok, hogy sokan keresnének.

El lehet postázni egy csiguszt a megfelelő körülményekkel, bevett szokás :)

Vagy személyesen akár találkozni a csiga vevő illetővel és így tudnak barátságok is köttetni.

Erősen javaslom Neked az egzotikusabb fajtákat a jövőben, ha van elég energiád és passziód gondozni Őket és megfelelő körülmények közt tartani, mivel kevesebb tojást is raknak és sokkalta jobban kézhez is szoktathatóak, jobban kötődnek

aug. 19. 18:56
 7/9 anonim ***** válasza:
54%

Azért 6 os, képzeld el, milyen jellem kell ahhoz, hogy lássad, hogy a csiga olyan szomorú egyedül, hogy lógatja a csápjait, de hagyja, hogy üljön úgy, hogy nehogy szexeljen!

Nem semmi!

aug. 19. 20:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Pont ezért írta ki a kérdést, Te nagyon sík...
aug. 19. 21:16
 9/9 anonim válasza:
Miért nem lehet őket szabadon engedni?🥺 Akkor máris nem a te gondod hogy szaporodnak😢🥺🥺🥺
aug. 20. 12:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!