Kisbaba hangú állat?
Figyelt kérdés
Tegnap este egy parkolóház melletti, kis bokáig sem érő bokor mellett haladtam el és felcsendült onnan ilyen furcsa állathang. Benéztem, nem találtam semmit, eltávolodtam , megint rákezdett egyenletesen, ritmusosan. Úgy hangzott, mintha egy kisbaba mukkangatna. Nem tudok rájönni, mi lehetett. Valaki tipp?júl. 24. 01:53
1/9 anonim válasza:
Youtube-on vannak fent állathangok.
Nyest? https://www.youtube.com/watch?v=4koq9VWSJvE
Patkány?
Madár is lehet.
2/9 anonim válasza:
A kecskegidák tudnak úgy sírni, mint egy kisbaba.
3/9 anonim válasza:
Nem tudom, milyen az a mukkangatás, de ha ilyen bokáig se érő bokorból jött, és mikor odamentél, nem szaladt el semmi belőle, az valószínűleg valami rovar lehetett. A hang ismerete nélkül nem tudok tippelni.
4/9 anonim válasza:
Kan macskák is képesek úgy nyávogni, mintha egy kisbaba sirna.
6/9 anonim válasza:
Macska. Egyszer én is azt hittem, hogy kitettek egy csecsemőt, ott keresgéltem össze-vissza, amíg meg nem láttam azt a hülye macskát ami bagzani akart....
7/9 anonim válasza:
És ha tényleg egy kisbaba volt kicsit arrébb, csak nem láttad? :-O
9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! Mindegyiknek utánanézek. Igen, sok a macska meg a patkány azon a környéken, rá is keresek.
7-es, nagyon nagyon közelről jött a hang, ezért is néztem ott szét de a közeledésemre abbamaradt, egy állatot zavarhattam meg.
A kisebb, szárazföldi teknősöknek is ilyen kisbaba hangjuk van amikor éppen párzanak, ezért arra gondoltam inkább, hogy talán valami másik hüllő fajta.
júl. 24. 10:53
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!