Mit csinálhatnék még ebben a helyzetben?
Van egy egy éves staffi-akit a keverék kiskutyám. A mostani lakhelyünkről mennünk kell...szerződés nem volt s a határidő lassan lejár. Gyereket várunk a párommal. Nem gondoltuk volna hogy kileszünk téve így elment babaholmikra az összes megtakarításunk. Jelenleg képtelenek vagyunk kifizetni egy új albérletet kaukcióval együtt. Mi anyukámékhoz tudnánk menni de oda a kutya nem jöhet...próbáltam ideglenes befogadót találni illetve kutya panziókat megkérdezni de nincs havi 100-140ezer forintunk erre úgy hogy közben kaukcióra és új lakhatásra akarunk gyűjteni💔
Tudom hogy szörnyű gazdi vagyok! De rettenetesen szeretem a kutyusunk. Nem tudom hol próbálkozhatnék még hogy ne menhely legyen belőle💔
Nem akarom oda beadni. A szívem szakad bele...
Már arra is gondoltam hogy inkább az utcán laknék vele de közben gondolnom kell a hasamban lévő gyerekre is🥹
10 Budapest
11
Volt tartalék csak felelőtlen voltam. Elvásárolgattam már most gyerek holmikra és játékokra. Nagyon bánom de belemerültem:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!