Mit csinálhatok ilyen helyzetben? Meghalt a cicám.
Sajnos ha valaki úgy tart macskát, hogy az állat oda megy, ahová akar, ez szokott történni. Vagy elüti egy autó. Vagy összeszed valami komoly fertőző betegséget.
Nem tudsz mit tenni. Mindenki köteles a saját telkén belül tartani a háziállatát. Ha ezt nem teszi és a cicus átjár a szomszédokhoz, ahol nem látják szívesen, ez előfordulhat.
Nagyon nem értek egyet azzal, ha valaki állatot bánt, én soha nem bántanék egy gilisztát sem, de amíg nem volt kutyám, magam is sokat bosszankodtam a telkünket és azon belöl a homokozót és a veteményest WC-nem használó macskák miatt. Egy szomszédomnál pl. belepisiltek a kint hagyott babakocsiba.
Nem védem a mérgezőt, mert minden erőszakos cselekedet elítélek, csak azt szerettem volna, hogy tudd, nem mindenki örül a telkére tévedt állatoknak és sajnos van olyan, aki önbíráskodik. Anélkül, hogy tudná, vagy érdekelné, hogy micsoda rettenetes szenvedések között pusztul el egy mérgezett állat.
Nekem is van macskám, de mivel féltem, hogy hasonló sorsra jut, ezért ő benti cica. Néha kimehet a kertbe, de olyankor figyelemmel kísérem, nehogy ki akarjon menni a kapun.
Ha szeretnéd, hogy a másik cicád sokáig éljen, neked is a benti macskatartást ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!