Ha elég okosak lennének a tehenek, akkor szexuális zaklatásnak tekintenék a fejést?
A tyúkos ötlet sem a legjobb... A mai világban a tojások elég nagy százaléka még csak hallomásból se ismeri a kakasokat. Így tulajdonképpen a párhuzam inkább az ovulációval lenne helytálló.
De tanyasi tyúkolban OK, mert ott tényleg van kakas a tyúkok közt.
Mellesleg én hallottam egy olyan elméletet, miszerint ugye a majmok hátulról másznak a nőstényre, ezért a fenékre gerjednek. Csakhát idővel mégis inkább áttértek őseink a szemből "támadásra". Így viszont nincs az az izgalmat okozó fenék látvány. Ezért a nők melleket növesztettek, hogy felizgassák vele a férfiakat. A mellnek tehát azért olyan a formája, amilyen, hogy hasonlítson a fenékre.
Mivel ez a teheneknél nem így alakult, a tőgy nem szexuális töltetű, nem tekintenék zaklatásnak a fejést.
:/
Szerintem jó.
Mindenki úgy okoskodik itt, hogy gépi fejés, meg hogy a baromfigyárak..
Szerintem te a sima tanyasi öreg bácsira gondolsz, akinek kell egy kis tej kimegy fejni, és naponta begyűjti a tojásokat. Nem tudom ezen mit kell túlspilázni mindenkinek.
Nem tekintenék szexuális zaklatásnak, mivel a szarvasmarha hím egyedeit kicsit sem érdekli a tehén ezen része. Ellenben, az egyetlen, aki "birizgálja" az emlőjét, az az utódja. Így inkább úgy venné a tehén, hogy "szegény, árva kis ember... Biztos nagyon éhes, és szeretne enni."
A csirkék pedig nem tekintenék abortusznak, mert a tojások nagy százaléka terméketlen. Először is azért, mert a kakasokat és tyúkokat jobb helyeken elválasztják egymástól, de vidéken élek, és tudom, gyakran nincs is egyáltalán kakas a portán. Ezen kívül a "zseblámpás módszer" tökéletesen "kimutatja", hogy mely tojás fias, és melyik nem.
2010-10-30 19:35
Ezt meg honnan gondolod? Csak akkor ad tejet a tehén, ha van borjú. Az más dolog, hogy korán el szokták venni tőle a borját, és onnantól kezdve az emberé az összes tej... De ha nem születik borjú, akkor nincs tej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!