Milyen hobbyállat menne az egyéniségemhez? Kissé félénk és visszafogott vagyok éd nehezen tudok dönteni!
A ma 9:44-kor íróhoz! Ha meglepetést akar okozni, nem jó megkérdezni-, akkor már nem meglepi! Én pl. kaptam egy ritka papagájt, és örültem neki, mert nem tömeg fajta. Te a hozzászólásoddal, nem ötletet adtál-, mint azt a kérdés kívánja!
Na tessék! papagájt is ajánlhatok, főleg, ha beszélő. Csak akkor a hölgynek vigyázni kell, hogy milyen neveket tanul meg a papagáj, mert ha a Józsi van nála, nehogy a Bélát fújja megállás nélkül.
Köszi,de a sok jó és segitő szándéku tipp sem fogja előrébb vinni a nagy dilemmámat.Tudom a nenim nem egy Sharon Stone,de igen jólelkű és kedves ,meg segitőkész!!
Március 22-én lessz a szülinapja addig majdcsak kisütök valamit a fiummal!
Tengerimalac
Hol van még a március? Te aztán nagyon előre töröd a fejed, de én még a tengerimalacot megemlíteném. Nagyon cuki állatka! Igaz nagyon bűzöseket tud eregetni, de gyakori szellőztetéssel kezelhető ez a kellemetlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!