Milyen hobbyállat menne az egyéniségemhez? Kissé félénk és visszafogott vagyok éd nehezen tudok dönteni!
Nagyon poénos :)
Kérdésedre válasz: macska
LoL....
Ajándékba nem nagyon szokás állatot adni, ha csak nem tudod biztosra, hogy az illetőnek tényleg szüksége van rá, és megfelelően tudja gondozni.
Én tengeri malacot adnék, vagy patkányt.
kígyó
A kígyót ajánlanám, visszafogott hüllő, nem agresszív, ugyanakkor komoly döntést igényel a tartása-, ez már nagy lépés, ha a döntéseknél határozottabb akarsz lenni.
Példa: Kleopátrának is volt kígyója!
Rovargyűjtés
Minden filmben a bogarászok olyan visszafogott maguknakvaló emberek, csak a szenvedélyüknek élnek. Mindenféle szárnyas meg csúszómászók után képesek órákat kajtatani, és ráadásul kint vannak a szabadban. És milyen boldogok, ha találnak valami ritka, szőrös ficergő undorványt (ez csak az én véleményem), és gyarapodik a gyűjteményük. Aztán lehet szűkíteni, külön gyűjtögetni a hímeket, külön az önmegtermékenyítőket (giliszta). stb. Vagy feltétlenül ragaszkodsz a 2 vagy 4 lábúakhoz?
A 22.45-kor irthoz:
Nem tudsz olvasni?A rovargyüjtés meg a hobbyállat szerinted összefügghet?Mielőtt tollatragadsz értelmezd lécci a kérdést és arra adj választ--bár nem tudom amit most leírtam azt nem-e félreérted és az időjárásra fogsz válaszolni!
A kérdezőnek üzenem hogy kérdezze meg úgy sumákban a nővérét pl.hogy nálatok milyen állat lenne ideális a házba--szerintem azt fogja mondani amit éppen Ő szeretne.Az emberek jelentős része legalábbis úgy reagál!
Vagy vegyél neki egy lepkét-aranyból--fülbevalónak.Hosszútávon jobb befektetés mint valami szőrös négylábú!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!