Akiknek háziállatuk van és naponta cukiság agressziót élnek át: írjátok le, mit csinálnàtok azzal a kis tüneménnyel?
Itt nem lesz ítélkezés. Ez egy létező dolog.
Én a macskámat megragadnám és addig puszilgatnám, amíg meg nem bolondul. Egy órán keresztül intenzíven dögölyözném a puha hasát (ha engedné), és úgy olelgetnem hogy fuldokolna.
Sokan félreértették a kérdést. Ami arról szólt, hogy mit TENNÉTEK (feltételesmód), ha nem kontrollálnátok magatokat (mint minden normális ember).
És ez nem csak a gyerekeknek van, az agy alapbeállítása az, hogy a túlzott ingert megpróbálja megszüntetni (cukiság --> agresszió).
Nekem ez az lenne, hogy a végtelenségig szorítanám, állatfajtól függetlenül.
Nem értik mit kérdezel.
Én igen.
Meg tudnám zabálni, de ez ugye gáz.
Összeszorítom a fogam, eltorzítom a hangom, ökölbe szorítom a kezem és azt sziszegem a fogaim közül, hogy gyere ide hagy zabáljalak meg, te kis genyó. :D
Mert egy öntörvény kis genyó, aki pontosan 1mm-re távolodik el mindig a simogató kezemtől.
Vagy amikor alszik és meg tudnám gyömöszölni, de nyilván nem ébresztem fel és akkor hangtalanul ugyanez. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!