Hol lehet kapni (pl. belga) törpemalacot, ami valóban törpe marad és nem nő meg 100 kilósra?
Tenyésztőknél lehet venni ami magyarországon viszonylag kevés van.
Ha megengeded egy tanács:
nekem 3 éves amerikai fajta malacom van. Ez a tipus akkorára nö meg mint egy bullterrier de vagy 50 kg a minimálsulya, ö elég kicsinek számit a vietnamihoz képest.
Nagyon fontold meg szeretnél e, mert nem olyan mint egy kutya vagy macska, megfelelö helyet kell neki kialakítani, életteret, utána olvasást igényel, mivel eteted, orvos stb...
Nekem volt sajnos szerencsém megtapasztalni milyen ha nem érzi magát megfelelöen valahol, szoval hosszas megfontolást ajánlok!!!
Ha érdeklödni akarsz utánuk javaslom a google-t mint az elöttem szóló, rengeteg angol oldalon találni remek tanácsokat nevelésröl, tartásrol.
Igen az enyém is 25kg.És már egy ideje nem nő. Mi is netes hirdetés alapján találtuk. Szülőket tesókat megnéztük és úgy vettük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!