Lehet valahogy a kb 13 kg belga óriás nyulamat sétáltatni a úton?
Nekem van egy német-magyar óriás keverék nyuszim, és már nem fér rá a macskahám. :D A többire igen, de ők más fajták. Szerintem kutyahámot vegyél. :)
Sok szerencsét!
A 13 kg simán egy nagyobb öleb méret, szval szetm elviszed a fressnaps-be és nézel rá vmi cuki-kutya hámot(csivavára is árulnak, szval tuti találsz).
Az más kérdés hogy a nyulak nem érzik jól magukat idegen nyílt terepen és nem fog melletted jönni mint egy kutya.
Egy nyulat nem lehet sétáltatni. Ő nem kutya, hogy engedelmes megy melletted, szaglászik, pisil, kakil, majd ha jön szembe egy másik nyúl, lekapcsolod a pórázról, hogy játszanak.
A kertbe ki lehet engedni mozogni, de utcára kivinni sétálni... nem jó ötlet, a nyuszi biztos, hogy nem fogja élvezni.
Nyugodtan viheted sétálni én is viszem a nyuszim ő egy oroszlánfejű nyúl hámja van.De a tiednek inkább nyakörv az talán jobb. Az utolsó válaszolónak nem lennék a nyulad!!!!
Ja és legyenek meg az oltások:mixszomatózis,és az RHD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!