Baj ha megfogtam a újszülött kis belga nyuszikat?
nekem úgy tanította apám, a falusi ember :D , hogy ha a kisnyuszinak kinyílt a szeme, akkor már nem bántja az anyja...és az időpont alapján, már nekik rég kinyílt..egy hónaposan én már rég fogdosom őket (persze csak óvatosan)
egyébként szerintem attól is függ, hogy hogy viszonyul az anya a gazdájához...ha jól vettem ki, neked hobbi nyulaid vannak, nekem nem, és volt egyszer egy anyanyulam, aki utált engem...állandóan morgott rám, meg karmolt...stb. na egyszer történt egy baleset, nagyon fiatalok voltak még a kicsik, és az egyik valahogy átmászott, a ketrec másik oldalára...ez kb.60-70 centit jelent...visszatettem a kisnyulat a fészekbe...de másnapra megölte az anyja az összeset....
de ez csak egyszer fordult elő, azóta nem volt ilyen anyanyulam, és máskor is fordult már elő ilyen eset, hogy a kisnyúl elkószált, de semmi bajuk nem lett mikor visszaraktam őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!