Ha egy állatorvos bunkó, annak mi tulajdonképpen a célja a továbbiakban?
Nem kevés rendelőben jártam már, szinte kivétel nélkül: kedves, segítőkész, empatikus, jófej asszisztensek, dokik voltak.
De akkora parasztot, akivel ma összehozott a sors, még a bkk ellenőrök, parkolóőrök, stb között se nagyon lehetne találni.
És csóri asszisztens csajok lehetnek már akármilyen kedvesek, mosolygósak, normálisak, ekkora gyökér orvos már rányomja a bélyeget az egész vállalkozásra.
Hacsak nem be akarja záratni, kirúgatni magát, stb.
Hogy tőled megszabaduljon. Vagy az állatodat ne vidd hozzá.
De mi különösebb célja lenne? Vagy hozzá jársz rendszeresen és mindig bunkó, és mindenkivel? És így tovább...
A lényeget írd!
Az állattal, szakemberként bántam?
Nem tudom, de a mai verseny világban, ahol pedáloznak a vállalkozások az ügyfelekért...
Semmi különös, bementem egy rendelőbe, és a pali kb mindentől a plafonon volt, minden idegesítette, nem mondanám, hogy valami mentális zizije volt, lehet, csak egy mezei kikezeletlen magas vérnyomás, kialvatlanság, egyéb kín.
Nem érdekes, de elérte, hogy még a környékre se menjek.
Pedig engem aztán lehet kopasztani pénzügyileg, hajaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!