Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Élvefogóval megfogtam egy...

Élvefogóval megfogtam egy patkányt. Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

2023. nov. 17. 18:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

8# ha megfullad szenved, ha mérget eszik, szenved. Agyon ütni meg nem tudom. Ezzel a csapdával csak ez a bajom, hogy nekem kell saját kézzel kinyírni.

9# attól tartok hogy ha függőlegesen megdöntöm az élvefogót, hogy betegyem egy vízzel teli hordóba, akkor kinyílik az élvefogó, és kiszökik, de valószínű, hogy ezt fogom csinálni.

Ügyesen

2023. nov. 17. 20:09
 12/15 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem nem szenved a fulladástól, legalábbis nem él meg fizikai fájdalmat. Nagyon hamar elfogyott az oxigénje, onnantól meg....
2023. nov. 17. 21:10
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Vegyél no see, no touch egérfogót. Nem látod, nem érinted. Tavaly 2-őt vettem, csak az egyik volt jó helyen, a gyári csalijával kifogtam a komplett patkánycsaládot, szülőstől, gyerekestől. Nagyon jó!

Ha a gyári csali kifogy (de olyan nem lesz), húzd ki oldalra, és kenjél bele nutellát, arra úgy mennek, hogy még a szomszédból is hozzád fognak járni meghalni :)

2023. nov. 23. 08:07
 14/15 A kérdező kommentje:

13#

Szia!

Megnéztem, jónak tűnik.

Köszönöm.

2023. nov. 23. 08:54
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a macska a patkányirtó, hetente hoz haza akkorákat, mint a fél alkarom, városban lakunk kertes házban. Szóval nekem csak a tetemet kell eltakarítani, az "altatást" Ő végzi.

A tanácsom, hogy ne tartogasd sokáig, mert sok betegséget terjeszthet ami az emberre veszélyes. Esetleg a seprű végével egy jól irányzott ütés, és nem szenved.

2023. nov. 29. 23:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!