Lányok! Szeretitek eltaposni a csigákat, bogarakat?
" Nem vagyok az, kedves Hehuhu,"
Nem is rólad volt szó, hanem a kérdezőről...
"A csigáktól undorodok, azokkal 3 lépés távolságot tartok, a bokarakat még a vízből is ki szoktam menteni és kiteszem a napra, hogy kiszáradjanak :)"
Cuki vagy. De szerencsére a természetnek jóval több esze van, mint neked: úgy alkotta meg a bogarakat, hogy képesek legyenek ellátni magukat és mozogni. Ettől egy bogár sem szárad ki, a legtöbb vízben élő bogárfajta repülni is tud.
Nem, dehogy! Ha biciklizem eső után, és látok egy csigát a bicikliút közepén, inkább leszállok, és beteszem a fűbe szegényt, nehogy a következő bicajos elgázolja. A tücskökkel bogarakkal is így szoktam tenni a bicikliúton, és a vízben is. Pl. volt, hogy több száz métert úsztam inkább a vízben, hogy a partra segítsek egy katicát.
A szúnyogok hála Istennek nem szeretnek megcsípni, így nincs szükségem rá, hogy agyon csapjam őket, csak nagyon ritkán fordul elő. A hagyákkal vagyok úgy, hogy amikor 100millió hangya elözönli a lakást, és mindenbe bele másznak, és mindenütt minden mozog és feketéllik a sok hangyától, akkor fogok a chemotoxot, és telibe trafálom őket. Nem örülök neki, de nem bírom egy pont után elviselni az ilyet.
Én mondjuk fiú vagyok, de igen szeretem, mert kártevőek és gusztustalanok. Meg úgyis rengeteg van belőle...hiába tapostam el multkor is 20 hangyát meg poloskát, jöttek újak. Aki meg jajjgat meg sajnálja a csótányokat, mérges hangyákat és veszélyes pókokat az álszent...gondolom akkor ti mind vegetáriánusok vagytok, igaz?! xD Húst se egyetek soha, hisz szegény állatokat leölték érte. Az őskorban éhen halnátok...
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!