Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mivel győzhetném meg a barátnő...

Mivel győzhetném meg a barátnőm, hogy ezek kártevők, és el kell pusztítani őket?

Figyelt kérdés
A barátnőm annyira radikálisan állatbarát, hogy képtelen megölni bármilyen kártevőt, és azt sem engedi, hogy én megtegyem. Például a házban a legyeket és szúnyogokat élve kell elfogni, aztán a kertben elengedni. Egerekkel, patkányokkal ugyanez a helyzet, csak azokkal még autózuk is 15 kilométert, hogy a közeli erdőben engedjük el őket. Mikor kullancs volt a kutyánkban, azt is óvatosan, élve kellett kiszednem, aztán sírt amiért véletlenül csipesszel összenyomtam.

2023. szept. 5. 02:35
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
76%
#10 Ja, hát ha zavar, akkor én is rácsapok. De alapjáraton közel az ablak, és a pókokat hasznosnak találom. De amit a kérdező ír, hogy a kullancsot úgy kéne kihúzni, hogy ne fájjon neki... Remélem, anyós néni minden évben megnézi a tiszavirágzást, és zokog közben.
2023. szept. 5. 07:55
 12/30 anonim ***** válasza:
85%
Hány éves? Én ilyen voltam fiatalnak, de ahogy idősödtem úgy változtam. Azóta hullanak el legyek, szúnyogok, kullancsok a kezem által...
2023. szept. 5. 08:18
 13/30 anonim ***** válasza:
27%

XDDDDDDDDDDDDD

AAPÁ ezt a párhuzamot :D az anyòs meg a tiszavirágzás…:DDDDDDD

2023. szept. 5. 08:19
 14/30 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező, Ha kimentek az erdőbe és egyszerre 100 szúnyog kezdi el csípni akkor mit csinál? :D

Óvatosan elhessegeti őket hogy nehogy bajuk essen? :D

2023. szept. 5. 09:00
 15/30 anonim ***** válasza:
30%

Sokan eléggé szélsőségesen reagáltak rá, konkrétan a lánynál szélsőségesebben és eltúlozva! Mindenkinek a fejében szétnéznék.

Én fiúként szintén nem öltem meg patkányt és szintén elvittem erdőbe.

34/F

2023. szept. 5. 09:15
 16/30 anonim ***** válasza:
33%

#15 Én is gondolkodtam rajta mikor voltak nálam patkányok hogy kiviszem az erdőbe a rohadékot hogy jó sokáig szenvedje mielőtt éhen döglik vagy elkapja egy róka.

De aztán megsajnáltam úgyhogy csak simán agyonütöttem hogy ne szenvedjen.

2023. szept. 5. 09:30
 17/30 anonim ***** válasza:
65%
Ez tarthatatlan. Szakíts vele aztán hívj kártevőírtót és csináld meg rendesen. Ilyen beteg emberekkel nincs értelme szórakozni.
2023. szept. 5. 09:30
 18/30 anonim ***** válasza:
84%
Nem túl jó ötlet kivinni a patkányokat az erdőbe, a környékén lévő tanyákon elszaporodhatnak nagy kárt okozva.
2023. szept. 5. 09:52
 19/30 anonim válasza:
100%
Ilyen tenyleg letezik. Van ilyen ismerosom. csak 0 még haza is hordja az allatokat. Csomo macska,eger,tengerimalac,csotany,pok,nyuszi,csincsilla...stb van nala otthon. Ilyen amikor a menhelyrol hazaviszed a munkadat kb.
2023. szept. 5. 10:13
 20/30 anonim ***** válasza:
74%

Nekem is lelkiismeret furdallásom van, amikor megölök egy állatot. Persze megteszem, de büszke nem vagyok magamra. Ha egy mód van rá, adok nekik egy esélyt. Kullancsnak, szúnyognak nyilván nem, de egy darazsat már inkább kikergetek, élve kidobom a házból, mint megöljem.

Persze próbálom tudatosítani magamban, hogy ez azért nem akkora ügy, mintha embert ölnék, elvégre az autóm ablaka is tele van döglött állattal, mégiscsak autózok. Azokat igazából én öltem meg.

Amire végképp képtelen vagyok, azok a gerincesek bántása, szóval az egérke általam nem veszhet, persze nem szólok ha valaki egérfogóval megfogja, de én már képtelen lennék rá. Valahogy el kell hinni, hogy ez a természet rendje, de nagyon nehéz. Mutasd meg, hogy természetes úton is elpusztulnak ezek az állatok, nem is ismerik fel egymást, nem hiányoznak a másiknak, sőt ők sem tudják, hogy élnek/léteznek, nincs lelkük, így talán könnyebben elfogadja. Az egérre mindez persze nem áll, szóval az tényleg nehéz ügy. Tarts macskát, legyen ő a gonosz.

2023. szept. 5. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!