Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Miért ilyenek az emberek?

Miért ilyenek az emberek?

Figyelt kérdés
Van egy kutyánk aki szegény beteg és elvittem orvoshoz az azt javasolta addig nem kezd kezelést míg ki nem lesz vizsgálva a kutya adott egy másik orvos elérhetőségét aki jól fel van szerelve vizsgáló gépekkel.Elvittem a kutyát csináltak mindenfélét,vér vizsgálatot,vizelet vizsgálatot,hasi ultrahangot,kapott gyulladáscsökkentő injekciókat,kapott infúziót,meg még gyógyszert amit pár napig szednie kell így fizettem 55EFt-ot.Na most haza érve édesanyám elszörnyülködte magát,hogy hát ez nagyon sok pénz kevés pénzünk van ilyenekre fizetni hisz ő is beteg vagyis olyan mintha na ki a betegebb ő vagy a kutya versenyezni kezdett volna.Mondtam neki,hogy van egy kutyánk azért felelősséget vállaltunk amúgy is én fizettem saját pénzből ráadásul a gyerekre se mondják azt,hogy kár rá a pénz vagy inkább el kéne altatni.Aztán beszéltem pár ismerősömmel akiknek szintén van kutyájuk meg szeretik a kutyákat de azok is hüledeztek hú de drága volt azért annyit nem ér a kutya ők azért nem költenének ennyit a sajátjukra.

2023. júl. 27. 17:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
82%
Na nekünk ezért nincs kutyánk. A mindennapi ellatasara lenne pénz, de ilyenekre nem. És akkor végig kéne nézni, ahogy szenved, meghal? Nem tudnám.
2023. júl. 27. 20:18
 12/26 anonim ***** válasza:
78%

ma 20:18

Ez egy nagyon felelősségteljes hozzáállás.

Jó lenne, ha mindenki belegondolba ebbe mielőtt állatot vesz magához.

2023. júl. 27. 20:23
 13/26 A kérdező kommentje:

6/

Hát azért adok a háztartásba én fizetem az autót meg tankolok sőt én is vettem,vettem már hűtőgépet,mikrosütőt,tűzhelyet,mosógépet,most csináltatom majd a nyílászárócserét kompletten meg ja minden jól megy pályázat által napelem. Szóval én semmit nem adok be....

2023. júl. 27. 20:37
 14/26 anonim ***** válasza:
68%

,,Elvittem a kutyát csináltak mindenfélét,vér vizsgálatot,vizelet vizsgálatot,hasi ultrahangot,kapott gyulladáscsökkentő injekciókat,kapott infúziót,meg még gyógyszert amit pár napig szednie kell így fizettem 55EFt-ot."

Ez egy klinikán még baráti ár. Nekünk hasi és szív uh 70 E volt.

2023. júl. 27. 21:18
 15/26 anonim ***** válasza:

:D

Bmeg máshol egy CT annyi, baráti áron még embernek is!

2023. júl. 27. 22:27
 16/26 A kérdező kommentje:
Ja ás szív féreg teszt is volt
2023. júl. 28. 01:13
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Tacskóm gerincmùtètje volt 355 ezer , ebbòl 120 volt az MR budapesten.
2023. júl. 28. 16:00
 18/26 A kérdező kommentje:

17/

Az jó kis pénz.Én hál isten nem budapesten élek.Egyszer beszéltem egy nővel neki volt állat biztosítása az egy nagyobb részt fedezett a kezelési költségekből.Ha most nekünk is benne lenne a lakásbiztosításban akkor nekünk is biztos állna valamennyit.

2023. júl. 28. 23:05
 19/26 anonim ***** válasza:
Egész rosszul keresek, de hitelt is vennék fel, ha kéne, másképp nem tudnék a tükörbe nézni később…
2023. júl. 30. 00:36
 20/26 anonim ***** válasza:

Nagyon még csak a felszínt láttad kérdező, az emberek ettől fényévekkel roszabbak és aljasabbak, nincs még egy olyan undorító életforma mit az emberi faj. Pedig nem vafgyok antiszociális, de mondok egy példát!

Az állatvilágnak nincs szüksége hatóságra, bíróságra és törvényekre sem, de csak gondolj bele ha ezek akár egy hétre megszűnnének! Eltűnne az emberi faj! Egy hét alatt!!!

2023. aug. 3. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!