Miért ilyenek az emberek?
ma 20:18
Ez egy nagyon felelősségteljes hozzáállás.
Jó lenne, ha mindenki belegondolba ebbe mielőtt állatot vesz magához.
6/
Hát azért adok a háztartásba én fizetem az autót meg tankolok sőt én is vettem,vettem már hűtőgépet,mikrosütőt,tűzhelyet,mosógépet,most csináltatom majd a nyílászárócserét kompletten meg ja minden jól megy pályázat által napelem. Szóval én semmit nem adok be....
,,Elvittem a kutyát csináltak mindenfélét,vér vizsgálatot,vizelet vizsgálatot,hasi ultrahangot,kapott gyulladáscsökkentő injekciókat,kapott infúziót,meg még gyógyszert amit pár napig szednie kell így fizettem 55EFt-ot."
Ez egy klinikán még baráti ár. Nekünk hasi és szív uh 70 E volt.
:D
Bmeg máshol egy CT annyi, baráti áron még embernek is!
17/
Az jó kis pénz.Én hál isten nem budapesten élek.Egyszer beszéltem egy nővel neki volt állat biztosítása az egy nagyobb részt fedezett a kezelési költségekből.Ha most nekünk is benne lenne a lakásbiztosításban akkor nekünk is biztos állna valamennyit.
Nagyon még csak a felszínt láttad kérdező, az emberek ettől fényévekkel roszabbak és aljasabbak, nincs még egy olyan undorító életforma mit az emberi faj. Pedig nem vafgyok antiszociális, de mondok egy példát!
Az állatvilágnak nincs szüksége hatóságra, bíróságra és törvényekre sem, de csak gondolj bele ha ezek akár egy hétre megszűnnének! Eltűnne az emberi faj! Egy hét alatt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!