Az állatoknak miért olyan kevés idő üríteni? Az emberek miért ülnek perceket a wc-n?
Figyelt kérdés
2022. máj. 25. 17:23
1/17 anonim válasza:
Ha nincs az embernek szorulása akkor nem ül percekig a wc-n. Pl nem tart tovább mint egy kutyának, ha a törlést nem számoljuk bele.
2/17 anonim válasza:
Mert az allatok nem telefonoznak kozben.
3/17 anonim válasza:
Látnod, hogy tolom ki magamból a kulát, amikor játszok a Dota 2-vel és éppen az "elfogadás" gombra kell rákattintani ranked match-nél :D Ott nem sok idő van ám... :D
5/17 anonim válasza:
Normális esetben nem tart embernél se percekig, Seat angol wc valamennyit így is lassít a folyamaton, ugyanis úgy vagyunk összerakva, hogy guggoló pózban, felhúzott lábakkal jön ki jobban, akkor ereszt jobban a (nem tudom mi a neve) izom. De ülve se kéne percekig tartania.
6/17 anonim válasza:
Seat= az (nem tudom hogy javított át a telefon xd)
7/17 Thunderfairy válasza:
Ki az a hülye aki ilyen kérdést tesz fel? Mi lesz még itt?
8/17 anonim válasza:
Csak a férfiak szokása fél órán át a kula felett kotlani. Undorító. Én nőként bemegyek, elvégzem a dolgom és kijövök, 2 perc az egész.
9/17 anonim válasza:
én mondjuk a TikTok miatt szoktam fél órát a wc-n ülni :D
10/17 anonim válasza:
#8:
Ki se törlöd a popsid? Hős vagy, anyukám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!