Az ember kényelmesény. Az fejlődés során nem haltak ki azok az egyedek akik sokat ürítettek és így ők is tovább tudták adni génjeiket. És még ki is kell törölni.
2
Telefon és újsagpapír vagy ki mit visz magával azzal is nyújtja ezt a hosszt. Alapvetően olyan. 1-2 perc alatt el lehetne végezni ezt (mondom én akinek 25 perc)
3
A három jól néz ki ezért ezt itt hagyom.
2022. máj. 25. 18:48
12/17 anonim válasza:
10
Csak igaza van. :)
Nekem kb annyi ideig tart mint egy pisi, csak a törléssel több. Mindennel együtt véve max 5 perc, de lehet csak 2-3.
Ha törölni se kellene, akkor meg aztán ahajj csuhajj, 20-30 másodperc talán? A kutya is ül ám felette, míg letörik, sőt, utána még járkál egy kicsit szétett lábakkal és kiejt pár golyót.
Na nem mintha érdekelne, de 4 kutyám van, már tudok mindenről. :D
2022. máj. 25. 18:49
13/17 anonim válasza:
Egy csomóan azért, mert előbb meggyőződnek róla, hogy senki nem tudja, hallja, érzi szagról azt, hogy éppen tojnak (tojnának)
2022. máj. 25. 18:58
14/17 anonim válasza:
Nekem a törlés nélkül nem tart sokáig annyira, pár perc legfeljebb, de ha törölni kell az rengeteg idő, egy ideje már nem is bajlódok vele, zuhannyal kiveretem utána.
2022. máj. 25. 18:59
15/17 anonim válasza:
Mert megtörlöd és mert lehet közben nyomogatni a telót 😂 Biológiailag meg amit az #5-ös leírt, az angol megoldás kicsit nyújt az időtartamon, de nem annyit. Hál' égnek viszont nem kell otthon ragadozóktól tartani hogy gyorsíts az eljáráson.
2022. máj. 25. 23:02
16/17 Senior Séf válasza:
Az ember évszázadok óta nem azt eszi, ami a természetes tápláléka lenne, hanem amit a termelés és az (utóbbi időben) élelmiszeripar belediktál. Ha azt enné, papírra sem lenne szüksége, mint ahogy a vadon élő állatok sem használnak ilyet.
2022. máj. 27. 19:18
17/17 anonim válasza:
Vizsla kutyánk van meg macskánk, kaki után sose marad olyan a hátsójuk, tehát egy dolog, hogy mi is ki tudjuk nyomni kevés idő alatt, az érdekesebb kérdés, hogy miért kell utána törölni, miért marad vissza bármi is… én azért nem aggódtam, mikor a tömeg mindenekelőtt kifosztotta a wc-papírt a covid alatt, mert kb. 2-3 kis törlés bőven elég nekem, nagyon kevés papír (szerintem a sok nyers növényi táplálék lehet az oka)…
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!