Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

A napokban vettünk egy nyuszit párommal, lakásba. Viszont pont most, kiderült párom megcsalt így én elköltözök!!

A nyuszit nem vihetem az új lakásba de rossz érzés lenne itthagyni, viszont ő akart nagyon nyuszit.

Vigyem vissza a kereskedésbe? Vagy mit lehetne tenni? :(

2023. júl. 23. 09:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
24%
Én ha a helyedben lennék eleve nem tartanék nyulat lakásban, nagyon nem oda való! De ha már hülyeséget csináltatok akkor viseld gondját, szegény nem tehet róla, hogy idióta emberek a kinti állatot bezárva akarják tartani egy szobában..
2023. júl. 23. 11:27
 12/15 anonim ***** válasza:
77%
#11 Valószínűleg törpenyúlról van szó, azt nem lehet kint tartani.
2023. júl. 23. 11:34
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
#9, azt írtad a kérdésben, hogy ő akart nagyon nyuszit, tehát megtartaná. Ha nem tudsz más megoldást, akkor hagyd nála, max. kérd el az árának azt a részét, amit te fizettél. Ne egy állat léte kerüljön ilyen bizonytalan helyzetbe a ti kapcsolatotok miatt.
2023. júl. 23. 12:25
 14/15 A kérdező kommentje:
Nem a penz erdekel. Es igen torpenyul. 2 honapos es mar szobatiszta
2023. júl. 23. 19:03
 15/15 anonim ***** válasza:
81%
Kereskedésben ne add be. A legtöbb ilyen üzletben nyilvános állatkínzás zajlik... Onnan bárki bárhová elviheti az állatot.
2023. júl. 24. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!