Én egy 11 éves lány vagyok. Panelben lakom és nagyon szeretem az állatokat.Milyen állatom lehetne?
Panelben lakom és nagyon szeretem az állatokat.A szüleim viszont nem. Milyen állatot tarthatnék itthon amitől a szüleim nem akadnak ki és amire rá lehet őket venni. Olyan állat kéne ami nem foglal el sok helyet a lakásba nem szemetel nagyon, ami nem büdös, érdeked (nem úgy mint a halak) és amit hozzám lehet szoktatni. Azt kérem a válaszolóktól, hogy ne csak soroljatok állatokat hanem írjatok is róluk.
Előre is köszönöm a válaszokat
Minden állat csak törődés hatására lesz szelíd, meg nyugis. Szóval ugyanez a papagájokra is vonatkozik, ideges madárral nem foglalkozik a gazdi, mert ha kap törődést, igazán szelíddé válik. Nem elég az állatot nézni, hogy ó milyen szép, játszani kell vele. Van 2 pár nimfapapagájom, 1 hullámosom (és volt még több is), az egyik nimfa páromnak folyamatosan vannak fiókáik, egyet megtartottam egy másik pedig öcsémé, nagyon szelíd, kezes, énekel nekem, kezemre jön, ha hívom, naponta játszunk velük többször is, azon felül, hogy ott vannak egymásnak is. Így nyugodt madarak, és nem hangoskodnak szomszédot zavaró szinten. 10 emeletes panel 9. emeletén lakom, egy szomszéd se panaszkodott még a madaraimra, nincs rá okuk.
Csak annak való az állattartás, aki foglalkozik is velük, és ez nem merül ki az etetésben, tisztántartásban és ha kell a sétában, hanem sokkal több dolog. Állatot tartani olyan, mint ha gyereke (vagy plusz gyereke) lenne az embernek.
Nekem 2 tengerimalacom van.
www.gemon.ro nevű oldalt ajánlom. A fórumban kérdezz ha valamit nemtudsz és hozzáértők válaszolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!