Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Veletek már megesett, hogy...

Veletek már megesett, hogy eltapostatok valami nagyobb élőlényt, pl. csigát?

Figyelt kérdés
Figyelitek a járdán/utcán, hogy ne lépjetek rá semmire, vagy nem igazán foglalkoztok vele ?
2023. ápr. 11. 20:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
95%
Véletlenül igen, csupasz csigát. Hát, az a hang... undi
2023. ápr. 12. 00:34
 12/16 NTBS ***** válasza:
94%
Véletlenül előfordult. Sajnos.
2023. ápr. 12. 05:51
 13/16 anonim ***** válasza:
29%

Persze, mindenkivel fordult már elő. Undorító nyúlós trugyi lesz a cipőtalpad ha rálépsz.

Ha a csigák zavarnak a kertben akkor össze kell szedni. Ha van baromfi akkor mehet be eléjük az ólba. Ha nincs baromfi, akkor belerakod egy biológiailag lebomló zacsiba, ráraksz egy deszkát szétropogtatod majd mehet a komposztba (élve ne rakd a komposztra mert onnan elmászik és tovább károsítja a kertet).

2023. ápr. 14. 17:45
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, évekkel ezelőtt egy kiscsibét. Elvesztettem az egyensúlyomat és ráléptem egy pár napos kiscsibére. Egy pillanat alatt vége lett. Napokig kísértett a gondolata. Azóta úgy megyek be a csibékhez (most is vannak picik), mint egy lassított felvétel.
2023. jún. 4. 23:04
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Együttérzek veled, előző, nekem több szerencsém volt ilyen esetben, és biztos szomorú lehetsz, mivel (feltételezem) nem volt szándékos részedről, mégis végzetes következménye lett... :(

Borzasztó kiszámtíthalatlanok tudnak lenni a picike állatok, bármennyire is odafigyel az ember.

Egyszer egy kiscica egy pillanat alatt a cipőm alá rohant, amikor egy helyben állva beszélgetem valakivel. Épp csak változtattam kicsit a testtartásomon, egy picit felemelve a talpamat, és egy kiscica alárohant, én meg ijedtemben, reflex szerűen ráléptem. Nagyot nyávintott szegényke, és elrohant.

Mivel elrohant, nagy baja nem eshetett, de így is elszomorodtam...

:( Nem az én hibám volt, környékbeli cica volt, aki, mondhatni, alámfutott... Talán csak a farkincája került a cipőm alá, de akkor is sajnálom őt.... Remélem, tényleg nem lett nagy baja.

Gondolok a néhai kiscsibére! Pláne, hogy vegetáriánus állatvédő vagyok.

Nem a te hibád, hogy megsérült. Csigára, hangyára rálépni véletlenül mindennapos, de én ettől is szomorú vagyok, holott közel se olyan érző állatok, mint a gerinces állatok.

2023. jún. 4. 23:12
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Véletlenül egy kiscicát. Kicsi voltam még, és mamáéknál születtek kiscicák (25 éve kb..). Szaladgáltunk a tesómmal, és valahogy oda került az ajtó mögé. Talán oda kúszott, vagy az anyja ejtette le..ráléptem véletlenül.

Pokoli érzés a mai napig, hogy én öltem meg.

Megnézem az utcán is, hogy hová lépek, nehogy eltapossak egy csigát. Mindig eszembe jut róluk.. 😞

2023. szept. 10. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!