Veletek már megesett, hogy eltapostatok valami nagyobb élőlényt, pl. csigát?
Figyelni szoktam, szerencsére az étinek viszonylag nagyobbacska és erősebb házikója van, többnyire észlelem a talpam alatt, és azonnal megnézem, megsérült-e, és bármi történt is, arrébb teszem. A lábam elé nézek, gyakran mielőtt odaérek, észlelem, és védett helyre teszem a csiguszokat.
Volt, hogy a kertben egy imádkozó sáska vetette rám magát. (Nem, nem evett meg. :D ) Óvatosan a tenyeremen cipelve rátettem egy faágra.
Nagyon szomorú lettem egyik nap, mivel élvefogó egércsapdákat használok, de az egyik csapdám még kísérleti fázisban volt, és elájult tőle az egérke, a buksiján ütötte meg szegényt. :( Kitettem a sufniba, háta el tud bújni, de szerintem neki vége, mert egy cica megtalálhatta... :( Egyetlen ilyen eset volt, minden más egeret élve és épen fogtam meg. Illetve egy ízben szegényke ijedten csipogott, amikor a farkincájára csapódott rá. :( De szerencsére nem lett baja, csak elfutott, aztán később sikerült befognom és kitennem a házból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!