Miért kell "vicces" videókban piszkálni az állatokat, főleg macskákat? Jogosan vagyok felháborodva?
8. mert szeretem, de leírtam te nagyon okos kétlabú. Csak úgy tűnik neked az olvasás nem megy.
Nem fogom szarul érezni magam azért mert felkelt a macska és olyankor a f.szba kívánom. Te aranylelkű, csodás példamutató ember te ilyenkor biztosan felkelsz és nyomát egy puszit a cicád seggére. Hát én meg morgok félalomban és atfordulok a másik oldalamra. menjél már te a p..saba hogy nem mosolygok mindenhez. Sosem bántottam vagy bántanám a macskámat vagy más macskat de ettől még vannak szuksegleteim (alvás..) amire a macska is szarik..
Kajáló macska mögé kigyóuborkát tesznek. amikor hátranéz a cicus, nagyon besz@rik és akkorát ugrik, hogy a plafonrol pattan vissza.
Nyugodt kis életük van, kell nekik egy kis izgalom.
amúgy akit zavar ez az mi a szarnak nézi? engem nem zavar de nem is érdekel.. sztem sosem láttam ilyesmit még. aki k...ának áll az miért csodálkozik hogy meg..sszák?
Akit zavar minek nézi? Hö..?
Szerintem az is hülye aki napszemüveget, különböző "cuki" ruhacskákat, sapkát ad kutyára - macskára és felteszi a képeket. Mit szenvedhet szerencsétlen állat a dilis gazdájától.
A másik amikor tortát kap szülinapjára a kis kedvenc.
Magából csinál bohócot a gazdi. Vajon mit fog fel az egész szarságból az állat? Rémisztő lehet neki, vagy csak az éhség hajtja, de nem fogja fel a színházat úgy se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!