Valaki elmagyarázza nekem mi az a keveréktakarmány?
Aranykalászos könyvben van benne, de sehogy nem jön le nekem hogy mit is jelent, mert annyira szakszavakkal van leírva.. vagyis a zöld keveréktakarmányra gondoltam, hogy mit jelent egész pontosan?
Láttam olyan videót youtuben, hogy kukoricásban volt vetve zöldborsó vagyis ez keveréktakarmány? Nekem egy másik ember azt mondta, hogy azt jelenti, hogy a szemes takarmányok össze vannak keverve.. valaki ért ehhez, elmagyarázza érthető szavakkal? Kérlek
Kontextustól függően mindkettőt jelenthető.
Van amikor a kaszálóban egyszikűek mellett %-ban lucerna is van belevetve, de arra is érthető, hogy mondjuk a baromfinak ebből és ebből van összekeverve a szemestakarmány
Vagyis a vetőgépbe lucerna magokat tesznek meg más pillangós növény magját teszik? Meg a hagyományos vetésnél is úgy szórják a földre a vetőmagot, hogy előre össze vannak keverve a magok?
Amúgy köszönöm a válaszodat!☺️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!