Ha bármilyen állatot tarthatnál, mi lenne az? 🐾
Figyelt kérdés
A körülmények adottak, a pénz nem akadály és legális is lenne.2022. szept. 10. 13:53
1/18 anonim válasza:
Ősembert, a meglévő guminőm helyett!
2/18 anonim válasza:
kutya, macska, kecske, birka, lepke, mosómedve, sün, alpaka, tyúk, teve, kaméleon, páva
3/18 anonim válasza:
Bernathegyiket tartanek, nem egyet. Nagyon beleszerettem a fajtaba, de egyszeruen nincs arra se penzem, hogy akar csak egy kutyust is etessek havonta, az allatorvosrol vagy barmi masrol nem is beszelve :D
Hat sajnos ez van.
4/18 anonim válasza:
Kép lemaradt, de rá gondoltam:
7/18 anonim válasza:
nagymacskákat és persze az összes kóbor cicát
8/18 anonim válasza:
Farkasokat. Tudom, létezik csehszlovák farkaskutya, meg wolfdogok is, de sosem leszek annyira aktív, hogy az ilyen kutyafajták mozgásigényét kielégíthessem, így maradtam a másik nagy szerelmemnél, a kaukázusi juhásznál. 6 hónapos a "kis" szaros jelenleg :3
Rókát is szívesen tartanék, vagy valamilyen nagymacskát.
10/18 anonim válasza:
Kutyát, macskát, ahogy most is. Esetleg még törpesünit.
Bármilyen "furcsa", nem vágyom egzotikus állatok tartására.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!