Nagy felelősség kell egy teve vállalásához?
Figyelt kérdés
Teveclubon szeretnék tevét, de nem tudom, hogy bele merjek-e vágni.2022. aug. 24. 13:52
1/10 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan, ha hajlandó vagy folyamatosan gondoskodni róla. Ne ess abba a hibába amibe én, mert neked is szellemtevéd lesz.
2/10 A kérdező kommentje:
Milyen idős volt?
2022. aug. 24. 14:01
3/10 anonim válasza:
Kb 1 éves. De én voltam még éretlen hozzá, sajnos túl fiatalként vállaltam ezt a felelősséget. Te már érettebbnek tűnsz, utána jársz a dolognak, én csak vakon belevágtam.
5/10 A kérdező kommentje:
32
2022. aug. 24. 14:45
6/10 A kérdező kommentje:
Rájöttem a régi tevém nevére és hívójelére, valamint volt elég datolyám is, úgyhogy most van egy több, mint 5000 napos tevém.
Nesze nektek.
2022. aug. 24. 14:55
7/10 anonim válasza:
ügyes vagy 32 évesen....hogy volt merszed megnézni vagy esetleg ujjat csinálni..én meg azthittem valami 9 éves gyerek vagy..
8/10 anonim válasza:
Szerintem jópofa.
Imádtam a teve feelinget annó, a teveclub magazint is. Mindenkinek más a hobbija, ezért senkit nem kell bántani.
#6 tök jó, így onnan tudod folytatni :)
9/10 anonim válasza:
Uuu...tenyleg a teve! regen nekem is volt! Meg is nezem :) Koszi,hogy emlekeztettel ra
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!