Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Hol van állatorvos ahol most...

Hol van állatorvos ahol most tudnának fogadni?SOS😭 Nógrád megye

Figyelt kérdés

Szegény tengerimalacomra most léptem rá véletlenül,és most rosszul van,vérzik minden...

Bátonyterenye környékén 😭

#Állat, halál,vér,állatorvos,segíség
2022. aug. 20. 16:06
 81/134 A kérdező kommentje:

79

és köszi hogyy vigaszt mondtál neki!

2022. aug. 30. 21:01
 82/134 anonim ***** válasza:
100%
Nem szenvedett, de mivel altattad el hogy gyorsan hatott?
2022. aug. 30. 21:12
 83/134 A kérdező kommentje:

82

Orvos szurit adott neki,és mivel még utolsó perceiben is ott beszéltem hozzá..

Most is nagyon szomorú vagyok,és most is hiányzik a malac mert nagyon hiperaktív volt😥

2022. aug. 30. 21:15
 84/134 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap voltatok az orvosnál?
2022. aug. 30. 21:23
 85/134 A kérdező kommentje:

84

Nme is emlékszem,mivel sok dolgom volt,és máma volt az a nap amikor eltemetük

2022. aug. 30. 21:26
 86/134 A kérdező kommentje:

84

De legyen annyi jó híred,hogy nem szendvedet,eltemetük,és végre fent bátran játszik és legeli a káposzta levelet!

és hagyjuk ezt a témát,ígyis rosszul esik,mert én temetem el máma,és sírtam is..

Légyszíves hgyjuk is..

2022. aug. 30. 21:28
 87/134 A kérdező kommentje:

84

Amúgy máma voltuk,és akkor altatta el

2022. aug. 30. 22:21
 88/134 anonim ***** válasza:
87%

Egyszer sem voltál vele orvosnál. Összevissza írsz, az egyik kommented üti a másikat az elejétől fogva.

Mellesleg akinek nincs pénze orvosra, az ne vállaljon állatot. Majd akkor, ha lesz biztos állása és megengedheti magának. Itt kezdődik a felelősség.

2022. aug. 30. 22:29
 89/134 A kérdező kommentje:

88

Drága barátom,ma meg tegnap alig aludtam.

Szóval engedjük már el a témát,kösz..

Van bajom eléggé,de te még nem unod hogy mást cseztezzél!

Hagyjál már békén!

2022. aug. 30. 22:45
 90/134 anonim ***** válasza:
23%

Miért kell bántani a kérdezett? Miért kell állatkínzónak nevezni? Nem is ismeritek, de képernyőn keresztül szidni a másikat könnyű! Most gondoljatok bele, hogyha a ti kisállatototkkal történne ilyen, és kiírjátok ide, és mire feljöttök ide, hátha tud hasznos választ írni, de a hasznos válaszok helyett csak a sok ítélkezést látjátok, hogy mennyire elítélnek titeket! Ez nektek nem esne rosszul? Most őszintén!

Kérdező, részvétem a kismalacodért! Tudom, hogy mindent mentettél érte, amit csak lehetett. Én melletted állok, és hiszek neked! A sok negatív kommenttel meg nem kell foglalkozni, mert nem éri meg, és csak te is idegesebb leszel tőle.

2022. aug. 30. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!