Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Hol van állatorvos ahol most...

Hol van állatorvos ahol most tudnának fogadni?SOS😭 Nógrád megye

Figyelt kérdés

Szegény tengerimalacomra most léptem rá véletlenül,és most rosszul van,vérzik minden...

Bátonyterenye környékén 😭

#Állat, halál,vér,állatorvos,segíség
2022. aug. 20. 16:06
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/134 anonim ***** válasza:
75%
10 napja KÍNOZOD azt a szerencsétlen állatot te beteg agyú, szadista!
2022. aug. 30. 12:36
 52/134 anonim ***** válasza:
86%

augusztus 20 - augusztus 30 van ma.

Gyötrelem amit átélt a gyulladt, gennyes szemével, kitörött fogaival, összeroppantott csontjaival, kitörött nyakával.

Szadista szörnyeteg!

2022. aug. 30. 12:37
 53/134 A kérdező kommentje:

51

Nem kínzom,eddig gyógyulgatott te szerencsétlen barom ákllat!!

2022. aug. 30. 12:38
 54/134 A kérdező kommentje:

52

ÍMIRŐL BESZÉLSZ TE HÜLYE???

Gennyes volt a szeme,nem is eltörve a csontja,és nem is volt kitörve a nyaka te barom idióta f...sz!!

2022. aug. 30. 12:39
 55/134 anonim ***** válasza:
84%

Eddig "gyógyulgatott" ma még el kellene altatni mert olyan rossz állapotban van.

Értem.

2022. aug. 30. 12:41
 56/134 A kérdező kommentje:

55

Eddig jobban volt,tegnap kapott gyógyszert,csak az volt a baj hogy tegnap rá mászott a másik tengeri malac,és akkor van rossz állapotban!

Most tényleg,válogatsd meg a szavaid,meg a módorod,nem lehet igaz hogy ilyen érzéktelen vagy a másikkal szemben!

2022. aug. 30. 12:44
 57/134 A kérdező kommentje:

55

Igen,mert amikor hétfőn elvittem,és azután 4-5 napban kezdett enni,szaladgálni minimálisan,de azután én marha beraktam a másikhoz mert mondjuk nagyon depreszziós volt,kezdett homárkodni a másikat!

AZután tegnap hallotam hogy nagyott visított mert a másik rá mászott,pont a anyám mondta hogy rá mászott,most meg alig tud járni,nem tud lélezgezni,mert a tüdeje leszakadt..

De tudod mit?

Érezd megtisztelgetésnek:

eddig 20 ezer forintott költöttem rá,törödtem vele,jobban felépült,de a másik malac kanos volt és nem én hibámból történt ezt!

De tudod mi?

Te az hiszed hogy más ember követt el hibát,egyből roossz ember?

Te nem követtél hibát?

Én ezt a malacot törödtem,etettem 0-24ben amikor haza jöttem,és tudod mi?

hallgatom rám,és nagyon értelmes mali volt!

DE barátom,hidd el hogy karma dolgozik,és nem kívánok semmit rosszat,csak tud:

Netán ha vélelent biciklizzel,és véleltlen gfolytán elütsz akár egy ember vagy netán egy kisgyerekeket,vagy egy kutyát vagy bármit más,gondolj bele akkor hogy majd riadtan mit csinálsz?

Vagy akkor hogy esne amit most előadsz?

Hidd el,lesz olyan hogy ngyott hibázol,és remélem vissza kapod!

2022. aug. 30. 12:51
 58/134 A kérdező kommentje:

Semmi rosszból,aki segített köszönöm szépen és annk jót tudok kívánikde aki itten argorgásan mátírkodott ahelyet hogy segített volna,annak semmit!:)))

Véletlen baleset volt,nem akartam bántani,akkor is sírtam hogy amikor rá léptem,akkor is egyből ,mentem a közeli állatorvoshoz,csak zárva volt,és akkor is felhívtuk!

Szóval nekem meg mostan senki írjon semmiT!

2022. aug. 30. 12:55
 59/134 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező, pusztulj meg, te állatkínzó hazug barom.

A legnagyobb poén az volt mikor azt írtad hogy jobb az arcszíne. Aha, egy szőrrel borított állatnak, mesélj még.

Malacgyilkos!

2022. aug. 30. 18:33
 60/134 anonim ***** válasza:
83%

Pontosan, a karma működik. Te is ilyen hosszú szenvedés után fogsz megdögleni, amit ennek az ártatlan kisállatnak okoztál. És meg is érdemled ami rád vár.

És még be is rakod a beteget a másikhoz, rettenet. És kanos volt? Ezek szerint ivaros malacokat tartottál együtt?

Gusztustalan vagy. Ez nem hiba, mint ahogy te hívod. Ez egyrészt ostobaság amit műveltél, másrészt állatkínzás.

Téged el kéne tiltani az állattartástól egy életre.

Ha tudnám ki vagy, biztos lehetsz benne hogy bejelenteném a kérdésed az MTVKE-nek és menne a feljelentés, barom. Még részletes beismerő vallomást is tettél arról amit műveltél.

2022. aug. 30. 18:38
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!