Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék ha az összes...

Mit tehetnék ha az összes állatunkról nekem kell gondoskodnom?

Figyelt kérdés
Eddig 3 macskánk volt, meg egy kutya, most hoztak egy negyediket ami nem szobatiszta merthogy jaj de cuki. Mondtam hogy ne, de az én szavam nem számít. Na itt szakadt el a cérna. Nekem kell őket nevelni és kézhez szoktatni, ők csak hazahozzák őket simogatni meg ölelgetni. A kutyát én etetem-itatom, tanítom, sétáltatom, fésülöm, hordom a kozmetikushoz a buszon. Ha valamelyik beteg, nekem kell orvoshoz vinni a diákmunkás fizetésemből, mert ők úgy vannak vele hogy "majd elmúlik!" Ha mondok valamit a neveléssel kapcsolatban, azt sem tartják be. Elmagyaráztam azt is, hogyan kell új macskát szoktatni a többihez, de le volt sz*rva, meghozták a cicát aztán lerakták a többi elé, és gügyögtek nekik hogy "Micikeeee, ne fújjál há Miciii"... 2 emelt tárgyam lesz idén, és szerettem volna kicsit ismételni még az iskolakezdés előtt, hogy könnyebben menjen. De nem tudok, hogy b****a meg a jóságos magasságos, mert az új cicát kell lesnem, nehogy megrágjon valamit, odapisiljen/kakiljon valahova, összetörje magát, stb. És tudjátok mi a legjobb az egészben? Hogy azt mondják, ha elköltözök egyiket sem vihetem, mert hogy ők az ő állataik!

2022. aug. 19. 17:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
42%

Nagyon nem szívesen írom le, nagyon nem. Össze kell hívni a családi tanácsot és komolyan felállítani egy újabb szabályrendszert. De azt tapasztalom, hogy sajnos vannak akiknél a szép, értelmes, kultúrált reagálás/jelzés semmit sem ér. Abból nem értenek. Borulj ki, ordíts! Vágj a földhöz valamit - adott szituációban -, amikor úgy érzed, hogy igazad van. Hát ne hagyd magad.

Határozottan közöld, hogy most pl. el kell utaznod egyik barátodhoz egy hétre, együtt tanulni, segíteni. Szövetkezz valakivel, nagymamával, valakivel.

Amennyiben nem változtatsz, akkor sokáig ilyen marad a személyiséged. Jobb lenne előbb változtatni. (Magamról tudom.) Nekik kényelmes, már miért ne használnának ki. --- ha továbbra is hagyod.....

2022. aug. 21. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!