Most kaptam egy kis nyuszit és nagyon félős. Mennyi idő hogy megszokjon és mit kéne tennem, hogy megszeressen?
Figyelt kérdés
2018. márc. 29. 10:44
1/3 anonim válasza:
volt olyan nyuszink ami soha nem engedett semmit, ill olyan is ami rogton engdte, 1percben h simogassuk stb
szemelyiseg fuggo-szerintem
2/3 anonim válasza:
Nyuszifüggő. Az egyik nyuszink a kezdetektől fogva barátságos volt, nyalogatott is, a másik mentéstől lett örökbe fogadva, neki kellett jó pár hét, hogy feloldódjon, ma meg már bújik hozzám.
3/3 anonim válasza:
Foglalkozás kérdése. Az első napokban csak várd meg, amíg ő közeledik feléd, ha lehet, etesd kézből, beszélj hozzá sokat. Szokja meg, hogyha a hangodat hallja, nem kell félnie, így ha ez sikerül, idővel elkezdheted emelgetni. Viszont ne hangoskodj, kergesd, vagy nyúlj hozzá hirtelen, csak mérsékletesen. Ha úgy látod, hogy nem akar kijönni, ne nyúlj be érte, mert így folyton félni fog. Amiket előbb írtam: beszélj hozzá sokat, etesd kézből, legyél vele gyengéd, és egy idő után hozzád fog szokni. Egyébként, ha szobatiszta, és ki tudod engedni, tanácsosabb kivárni, amíg ő kezdi el felfedezni a környékét. Csak türelem, és következetesség!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!