A macskák meg a kutyák miért nem tesznek valamit, hogy jobb legyen az életűk?
Minek kéne bármit is csinálnia, mikor mindene megvan? Kaja, pia, korlátlan alvás, kényeztetés! Nem kell dolgoznia, korán kelnie, mégis mindene megvan!
Emberként én is ilyen életre vágyom!
Szerintem nekik jobb életük van mint az emberek többségében. Nyugodtan élnek, kapnak ellátást, van lakásuk :D
Most az olyan kutyákra és macskákra gondolok akiknek van gazdája, aki rendesen bánik velük mivel a kérdés leírásban is a te macskádat hoztad példának.
Már állatok? 🤣 hülye kérdés
Amúgy a macskák annyi szeretet tudnak adni amire kevés ember képes önzetlenül.
Szoktam figyelni, amikor a galambok időpontot kérnek a háziorvostól.
-Még az emberek sem kapnak - az aktuális életükben érvényeset.
Valójában mind a kutyák mind a macskák tesznek azért hogy jobb legyen az életük.Igaz a lehetőségeik eléggé korlátozottak.
A kutya számára a legfőbb boldogságot az ember közelsége, társasága jelenti.Próbál is mindent megtenni hogy az ember közelébe lehessen, foglalkozzon vele az ember.
A macskák pedig sokkal szabadabbak, nincsenek területi korlátaik, szabadon mászkálhatnak és garázdálkodhatnak.Szabályokat követelnek és szabnak az ember felé,és tudják hogy hogy érjék el a gazditól amit épp szeretnének.Mondhatni a macskák az embert a szolgáivá, csicskáivá tették.
Azért ahol tart egy ember kutya és egy ember macska kapcsolat a mai világban, azt nem lehet elmondani hogy az a kapcsolat egyoldalú lenne,és csak az ember fektetne a kapcsolatba energiát,időt...tehát a macskák és a kutyák is keményen megdolgoznak azért hogy olyan az ember és háziállat közti kapcsolat amilyen!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!