Az állatok miért eszik meg a saját kakijukat?
Figyelt kérdés
2022. júl. 30. 21:03
1/7 anonim válasza:
A legtöbb állat nem eszi meg. Kutyáknál előfordul, mert némelyik eledelben olyan adalékanyagok vannak, amik még az emésztőrendszeren való áthaladás után is vonzóak a számukra.
2/7 anonim válasza:
Nekem macskáim vannak idestova 20 éve, de nem láttam még ilyet. Azt viszont igen, amikor a kismacska "összecsinálta" magát, az anyamacska lenyalogatta róla, hogy megtisztítsa.
4/7 anonim válasza:
Kutyadolog.
Egyébként kutyák és más állatok is seggüket (ha szaros akkor is) , golyóikat, pélót is nyalogatják. Nagy kaland.
5/7 anonim válasza:
2es, anyacica a piciket azért is tisztítják meg, mert sokáig ők ingerlik őket pisilésre, kakilásra, anélkül nem tudnak.
6/7 anonim válasza:
#5: Pontosan így van. Esetemben nekünk kellett ezt megtenni nedves papírzsebkendővel, mert nem az a macska fialta (talált kiscica volt), de a többit szerencsére már "intézte".
7/7 anonim válasza:
Az is lehet, hogy a kutya rosszul emészti meg azt az adott ételt, és az ürülékben emiatt maradnak étvágygerjesztő maradékok, és azért eszi meg. Ez így lehet hülyeségnek tűnik, de már több kutyákkal foglalkozó könyvben olvastam erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!