Megéri befektetni állatorvosi asszisztens tanfolyamba?
Nagyon szeretem az állatokat, szabadidőmben szeretek kijárni a helyi menhelyre is segíteni és régóta szemezek az állatorvosi asszisztens tanfolyammal, ami idén ősszel indulni is fog a városban, ahol élek.
Bizonytalan vagyok, hogy megéri-e belefektetni pénzt, energiát, időt ebbe, főleg hogy kb. 400 ezer forint lenne a teljes képzés ára.
Olyan régióban élek, ami jóval elmaradottabb az átlaghoz képest (Békés megye), és tartok tőle hogyha sikerül is elhelyezkednem csak 4 vagy 6 órába lennék bejelentve, ami jóval kevesebb fizetést is jelent, esetleg nem is kérnének végzettséget hozzá, ergo felesleges pénzkidobás lenne ez a tanfolyam.
Tapasztalatok, tippek, tanácsok?
Hívj fel pár állatorvost a közeletekben, van-e felvétel, és kb. milyen fizetéssel tudnál számolni. Nyugodtan elmondhatod őszintén, hogy a képzést szeretnéd megcsinálni, de a hasznosságával kapcsolatosan vannak kétségeid.
Neten most egy olyan állást találtam, ahová fizetés is volt írva, 1500 Ft/óra... [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!