Akinek volt beteg állata, volt olyan hogy azt mondtad magadnak, hogy ezt a kezelést már nem vállalod mert túl drága?
Figyelt kérdés
2022. júl. 10. 12:08
11/13 A kérdező kommentje:
Es ha kisallatod van amit 5000 ft-ert vettel, azt elvinned 50 ezer forintos mutetre?
2022. júl. 11. 09:28
12/13 anonim válasza:
Személy szerint elvinném, befogadott állatot is, nem lenne kérdés. Nem értem, miért releváns hogy mennyiért vetted.
Kivéve,amiket előttem írtak, ha menthetetlen az állat biztosan, illetve a családom megélhetését kockáztatnam vele.
13/13 anonim válasza:
Velem hasonló volt, mint amit a 11-es számú kommentben írtál kérdező, beteg tengerimalac, fogyott, köhögött (3,5 éves volt). Megfázásnak tűnt, kapott antibiotikumot, vitamint (12ezer Ft), oké, csak gyógyuljon meg. Átmeneti javulás után visszaesés, köhögés, étel kijött az orrán, kis vérköhögés, vérzéscsillapítót kapott, további antibiotikumokat, vitaminokat, további 20 ezer, fecskendővel kellett táplálni trovet táppal, szerencsére a járvány miatt home office-ban voltam, mert két óránként kellett etetni, úgy, hogy éjszaka is egyszer. Iszonyú kimerítő volt, nem gyógyult, a fogyásnak csak a sebessége lassult. Akkor kértem, hogy altassák, de a doki előjegyzett röntgenre, meglebegtette a vérvizsgálatot meg a szondás vizsgálatot, együttesen elérte volna a 100 ezer forintot, de ez csak arra adott volna reményt, hogy lesz diagnózis, azt mondták, valószínűleg daganat, és olyan stádiumban lehet a tünetek alapján, hogy nem lenne hatásos kezelés, a műtét meg kockázatos. Na erre mondtam, hogy nem, altassák el. De erre azt mondták, hogy lehet, hogy mégsem daganat, még várjunk, kapott még vérzés csillapítót, immunerősítőt, plusz kB 20 ezer, még 5-6 napig tápláltam mesterségesen, de már én is nagyon kivoltam, közben többször majdnem meghalt, nagyon lassan lehetett etetni, mert az orrán jött vissza. Az utolsó nap, ahogy jött vissza az étel vért köhögött, meg vérbuborékok jöttek az orrán, kínjában körbeugrálta a ketrecet, látszott, hogy fájdalma van, akkor felhívtam a dokit, hogy még aznap kérem, hogy altassák el, akkor kaptam időpontot délutánra, elbúcsúztunk tőle, nagyon szomorú volt az egész, de úgy érzem, akkor kellett volna elaltatni, amikor először kértem, mert így plusz egy hét szenvedés volt neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!