Akinek volt beteg állata, volt olyan hogy azt mondtad magadnak, hogy ezt a kezelést már nem vállalod mert túl drága?
Akik szeretik az állataikat, azok eddig valahogy mindig megoldották.
Emberséges állatorvossal pedig meg lehet beszélni, hogy részletekben megkapja a fizetséget.
Nem, de nem is kerültem még olyan helyzetbe, hogy mondjuk milliós kezelés kellett volna és vagy azt fizetem ki vagy nem eszik a gyerekem. Magamtól meg is vonnám akár, élnék parizeren bármeddig, de a gyerekemet nem éheztetném. Ez van, lehet lepontozni.
Egyébként sajnos az ilyen iszonyatosan drága kezelések már gyakran csak végső kísérleti megoldások, amik egyrészt önmagukban is járhatnak szenvedéssel (pl gyógyszerek mellékhatásai), másrészt nem gyógyítják meg az állatot, csak néhány plusz hónapot, esetleg 1-2 évet adnak neki, ami nem is biztos, hogy nem lesz kínlódás a számára. Szerintem pénztől függetlenül eljöhet egy olyan pont, amikor el kell őt engedni.
Olyan már volt, hogy a sírás szélén álltam, mert lövésem sem volt, hogy honnan kerítek elő 1200 Eurót fogkezelésre, de az föl sem merült, hogy nem szedem össze. Azt érdemes tudni, hogy egyetemistaként ez pont az az összeg, ami egy hónapban rendelkezésemre áll.
Más lenne a helyzet, ha haldokló állatról lenne szó, és a kezelés csak minimálisan hosszabbítaná meg az életet, de a fogfájás nem ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!